Naša preporuka

06.03.2015.

The Book of 2015: novo poglavlje 20. marta Sick Individuals
foto: PR Photo
The Book of 2015: novo poglavlje 20. marta

Spremite se za „We Are From The Future“

Posle nezaboravnog prvog poglavlja „The New Era“, naš najbolji party brend Belgrade Banging priprema drugo po redu poglavlje projekta „The Book of 2015“„We Are From The Future“ se održava 20. marta u Mikser House-u!

Zvezde ovog spektakla biće Holanđani Sick Individuals, koji izdaju za najprestižnije kuće kao što su Revealed, Size Records, Axtone, Spinnin', Armada, Virgin, EMI, Interscope i druge. Oni su sarađivali sa svetskim EDM zvezdama, nastupavši na najprestižnijim festivalima i binama širom planete!

Povodom novog poslavlja Belgrade Banging šalje i jedinstvenu poruku: „Poruka koju ovo poglavlje nosi dolazi nam daleko iz budućnosti, opisujući situaciju, stanje svesti i emociju koja nas očekuje. Mnogi od vas su spremni za to saznanje, a oni koji misle da nisu već zapravo idu ka tome. Budućnost je prelepo mesto, gde je sve u skladu sa prirodom Univerzuma.
Pitate se kako je moguće da mi prenosimo poruku iz budućnosti? Zato što je u budućnosti sve moguće, neće postojati dualitet, ljubav će razoriti strah, pozitivna emocija će prožimati postojanje svakog bića. Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova. Mi verujemo“!

Samo ovog vikenda, 7. i 8. marta, karte možete nabaviti po promotivnoj ceni od 800 dinara. Obezbedite svoje mesto na ovogm spektaklu jednim pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464 i preuzmite karte u Mikser House-u.

Ostavi
komentar

Povezano