Naša preporuka

20.03.2015.

The Book of 2015: jeste li spremni za večeras? We Are From The Future - večeras u Mikseru
foto: PR Photo
The Book of 2015: jeste li spremni za večeras?

Futuristički spektakl u Savamali počinje u 23 časa!

Današnji dan je rezervisan za poklapanje veoma retkih kosmičkih događaja: pomračenje Sunca, Supermesec i prolećna ravnodnevnica desiće se u isto vreme i izazvati velike promene. Ovaj misteriozan i poseban dan biće krunisan jedinstvenim putovanjem u budućnost koje je pripremio Belgrade Banging. Večeras u 23h otvaraju se vrata novog poglavlja umetničkog stvaralaštva  - “We Are From The Future”.  Futurističku avanturu, koja će se dogoditi u Mikser House-u otvoriće Sick Individuals.

U Beograd sleću svetske zvezde elektronske muzike, Sick Individuals. Ovi sjajni momci dolaze iz Holandije da svojim energičnim nastupom ispišu stranice drugog poglavlja “The Book Of 2015” na način koji prevazilazi standarde sadašnjosti. Prvi put će nastupiti u Srbiji, a imaćemo priliku da uživo čujemo hitove kojima su uzdrmali svetsku EDM scenu.

Kako izgleda svetla budućnost pokazaće i The Beatshakers, najpoznatniji domaći di-džej duo na Balkanu. Da energija ostane na nivou do ranih jutarnjih časova pobrinuće se Erick Kasell, koji će nastupiti poslednji i izneti svoj prepoznatljivi “tvrdi” zvuk pred beogradsku publiku.

Nova era događaja elektronske muzike u Srbiji započeta je prošlog meseca, a Belgrade Banging nam večerašnji spektakl najavljuje sa sledećom porukom: “Mi znamo kako izgleda svetla budućnost, samo iz tog vremena nema pisanih tragova. Spremite se za nov pogled u budućnost”.

Savamalaće još jednom biti top destinacija za sve one koji žele da iskuse provod na svetski način. Kosmičke kockice su se poklopile za do sada neviđenu senzaciju. Belgrade Banging je za večeras pripremio još jedan spektakl i dolazak bića iz budućnosti.

Karte za događaj možete kupiti danas do 16h u Mikser House-u po simboličnoj ceni od 1000 dinara, kao i na ulazu kada će biti skuplje. Rezervacije karata možete izvršiti pozivom na 065/Banging odnosno 065/2264464.

Ostavi
komentar

Povezano