Naša preporuka

11.07.2014.

The Bangcocks i The Invisibles večeras (11.7.) ispred Cvijete Zuzorić The Bangcocks
foto: PR Photo (FB)
The Bangcocks i The Invisibles večeras (11.7.) ispred Cvijete Zuzorić

U petak, 11. jula, ispred umetničkog paviljona „Cvijeta Zuzorić“ održaće se koncet na kome će nastupiti sastavi The Bangcocks i The Invisibles, u okviru festivala „Kalemegdanski kulturni krugovi“!

The Bangcocks čine Milan Zlatanović (ex Negative), Marko Marić i Boban Stanković, a bend je nastao sa ciljem da se vrate prave Rock'n'Roll vrednosti na muzičku scenu Srbije. Singl „ROCKnROLLA“ koji su izbacili, najavljuje njihov debitantski album, a u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ predstavili su još jedan singl pod nazivm „Hodaj sa mnom“.

Akustični sastav The Invisibles u osnovi čine Miodrag Kovačević (vokal) i Kostandin Dimitrijević (gitara). Duo postoji već 17 godina, a često se dešava da im se, kako u studiju tako i na nastupima, pridruže kolege, a poslednjih godinu dana sa njima nastupaju i Nataša Guberinić (vokal) i Marijana Hodžar (violina). Njihov jedinstveni nastup predstavlja putovanje kroz vreme, muzičke žanrove i epohe, ali će vas odvesti i u razne krajeve planete i  različita govorna područja!

Koncert počinje u 20 i 30 časova.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano