Naša preporuka

15.10.2015.

Tehno superstar Blawan dolazi u Drug§tore Blawan flajer
foto: www.stefanunkovic.com
Tehno superstar Blawan dolazi u Drug§tore

Karte u prodaji u Bivšem baru

Iako se danas tehno muzikom bavi bezbroj producenata ipak se još uvek zna ko su super zvezde ovog žanra. Nakon što su sa te liste u svoj klub doveli Surgeona, Oscara Mulera, Rodhada i druge, ekipa kluba Drug§tore se sprema za još jedan spektakl ove subote (17.10.) na kom će nastupiti britanski producent i DJ Blawan

Nekima poznat i kao deo kultnih dua Karenn (sa Pariahom) i Trade (sa Surgeonom), Blawan iz godine u godinu prati svoje dogmatične odluke te pušta samo sa vinila, a kada radi Live koristi samo analognu opremu. Kada slušate njegovu produkciju potpuno vam je jasno da Blawan ne razmišlja isto o ritmu kao ostali tehno producenti. Prljava i sirova do isterivanja Đavola, Blawanova muzika vas vucara po blatu dok se ne pomirite sa činjenicom da je to zapravo dobro za vas. 

Blawanu podršku prižaju Filip Xavi i Lag, domaći tehno producenti čiju muziku puštaju imena Blawanovog kalibra. 

Ulaznice su u prodaji u Bivšem baru (Kosovska 32) koj radi svako veče od 20h. Prvih 100 ulaznica možete da kupite po ceni od 800 rsd (zključno sa 16.10.), ostale do ponoći 17.10. za 900 rsd, dok će ulaz u Durg§tore posle ponoći biti 1100 rsd. 

Ostavi
komentar

Povezano