Naša preporuka

25.02.2016.

Tehno dive Heidi i Kim Ann Foxman 16. aprila u Magacinu Depo Heidi
foto: PR Photo Suga Suga
Tehno dive Heidi i Kim Ann Foxman 16. aprila u Magacinu Depo

Domaća podrška Tijana T i Kristijan Molnar

Duo koji je napravio legendarnu žurku na Dance Areni Exit festivala 2014. godine ponovo nastupa pred domaćom publikom – ovog puta u beogradskom Magacinu Depo!
 
Dve najveće tehno dame današnjice, Heidi i Kim Ann Foxman, stižu u našu prestonicu 16. aprila kada će nastupiti u Depou uz domaću podršku Tijane T. Ekipi će se pridružiti još i Kristijan Molnar koji će zaokružiti ovaj nesvakidašnji lajnap.
 
Ko se te 2014. godine našao na Dance Areni i imao čast da uživa u sada već legendarnom zajedničkom DJ setu Kim Ann Fox i Heidi, sigurno će ovaj događaj ubrojiti u top 5 najboljih provoda ikada.
 
 
Energija koju su ove dve dame donele na Tvrđavu rezultovala je žurkom koja se prepričavala mesecima kasnije. Zato će vest o ponovnom dolasku ove dve tehno kraljice sigurno obradovati mnoge klabere!
 
Iza Heidi je karijera duga preko deset godina, tokom koje je nastupala u skoro svim najboljim klubovima i festivalima širom sveta kao što su Exit, Global Gathering i čuveni Movement fest koji se održava u Detroitu. Njena poslednja poseta Srbiji bio je upravo nastup na Exit festivalu 2014. godine, kada je puštala zajedno sa Kim Ann Foxman. Pored toga što se Kim sećamo po radu u bendu Hercules & Love Affair, znamo je i kao osnivača etikete Firehouse, a ova dama se poslednjih nekoliko godina posvetila svojim nastupima kao jedan od definitivno najinteresantnijih izvođača na sceni. Uz Tijanu T, koja je trenutno jedan od najangažovanijih domaćih DJ-eva sa velikim brojem gigova zakazanih u inostranstvu, i Kristijana Molnara, autora emisije Christallization, ovo je zasigurno jedan od najatraktivnijih klupskih lajnapa ove godine!
 
Prvih 100 ulaznica za ovaj spektakl u organizaciji Music Connection-a od danas se nalazi u pretprodaji po superpromotivnoj ceni od 600 dinara i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs. Organizatori apeluju na sve zainteresovane da iskoriste priliku i nabave svoju kartu pa najpovoljnijoj ceni jer će odmah po isteku promotivne akcije ulaznice poskupeti.
 
Ostavi
komentar

Povezano