Naša preporuka

25.11.2013.

Tech This Out u LIGHT baru 28.11.
foto: PR Photo
Tech This Out u LIGHT baru 28.11.

Druga po redu audio/visual žurka!

„Tech This Out“ je projekat koji okuplja ljubitelje „pumping deep tech house“ zvuka i koji je zaista doneo nešto sveže na klupskoj sceni Beograda. Nakon višegodišnjeg ekperimentisanja sa zvukom i produkcijom, MDJ Marko Đurić i BDJ Branislav Đalić, došli su na ideju da naprave jedan drugačiji i poseban audio/visual događaj – i tako je nastao „Tech This Out“!

MDJ je karijeru započeo preko radio i DJ scene, a nastupanje pred različitom publikom i kulturama je dovelo do njegovog eksperimentisanja kako u muzičkim miksevima, tako i u produkcijskom smislu. Pored kultnih mesta u Beogradu, MDJ je nastupao kao rezident i u Singapuru i Tajlandu!

BDJ stoji iza M.A.D. Project-a, koji je karakterističan po raznovrsnosti muzičkih pravaca – underground zvuk, moderna gitara, pop, rock, fusion, jazz i drugi, dobro uokvireni elektronskim zvukom!

Dakle, 28. novembra, dođite u „Light Bar“ da ponovimo fantastičnu atmosferu kakva je bila u „Svemirskoj Kafani“, tokom prvog „Tech This Out“-a! Fešta počinje u 23 časa, a ulaz je slobodan!

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano