Naša preporuka

09.06.2017.

SZA izbacila jedan od najiščekivanijih albuma godina SZA
foto: Youtube screenshot
SZA izbacila jedan od najiščekivanijih albuma godina

Preslušajte Ctrl

Debi album Ctrl je konačno izašao! Talentovana amerikanka Solána Rowe koja radi po imenom SZA, dala nam je album tri godine nakon EP-a kojim se predstavila svetu. U međuvremenu, pojavila se na uvodnoj pesmi Rihanninog albuma Anti, združila sa visokoprofilnim izvođačima kao što su Kendrick Lamar i Travis Scott, a najavila nam RnB album sa jakim trap uticajima i nemilosrdnim lirikama.
 
Tek smo u fazi preslušavanja, pa nećemo suditi o Ctrl još, ali ćemo vas podsetiti na to da apsolutno obožavamo njenu pesmu Drew Barrymore, kao i druge singlove koje je izbacila pred izlazak ovog izdanja. To su nedavni Broken Clocks i Love Galore sa Travisom
 
 
Sve pesme započela je sama, a dalju produkciju radili su ozbiljni igrači poput Jamesa Fauntleroya, momka koji radi kao Hit-Boy i njenog dugodogišnjeg saradnika Felixa Snowa.
 
Iz nama nepoznatih razloga, sa zvaničnih kanala je uklonjen njen fantastični nastup kod Kimmela. Zato vam kačimo studijsku verziju pesme Drew Barrymore (što je naziv koktela, nema direktne veze sa glumicom). Za ostatak albuma ćete morati da se snađete putem Apple Musica ili servisa Spotify koji JOŠ UVEK nisu zvanično dostupni u Srbiji. Deezer ponovo kasni...
 
Ono što je važno je da se danas pojavio album vredan vašeg truda. Nađite ga i uživajte u njemu, barem delom koliko mi to danas činimo.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano