Naša preporuka

13.06.2014.

Svi kao jedan za Srbiju Svi kao jedan
foto: PR Photo
Svi kao jedan za Srbiju

Domaća hip hop scena pomaže ugroženima od poplava

Katastrofalne poplave koje su pogodile Srbiju motivisale su domaću hip - hop scenu da se vanredno okupi na specijalnom humanitarnom izdanju najvećeg domaćeg hip hop dogadjaja “Svi kao jedan“.

Ovaj, inače simboličan,naziv festivala još više dobijana značaju u prilici kao što je ova, u kojojće preko 50 domaćih izvođača nastupiti bez honorara radi prikupljanja što većih sredstava za pomoć ugroženima od poplava.

Gru, Prti Bee Gee, VIP, Struka, C-YA, Bvana, Gazda Paja i Djans, LTDFM, Bege Fank i Marlon samo su neka od imena domaće rep scene koja će svojim nastupom u subotu 28.juna pokušati da skupe što veću pomoć za ugorožene u poplavama. Na ovom posebnom izdanju festivala nastupiće i gost iz inostranstva, kanadski tandem pod nazivom “Babylon Warchild“ koji će sa svoje evropske turneje skrenuti rutu i pre Sofije i Budimpešte doći u Beograd kao podrška ovoj humanitarnoj akciji domaćih repera.

Cena ulaznice u pretprodaji je simboličnih 400 RSD i može se kupiti u Kobazz skejt šopu u ulici Maršala Birjuzova 9, kao i u Zla-Zla šopu u TC Sremska na drugom spratu. Cena ulaznice na veče događaja iznosiće 600 RSD.

Događaj se održava u subotu 28. juna u Depo magacinu u Travničkoj (Savamala).

Ostavi
komentar