Naša preporuka

28.07.2014.

Summer Festival Report svake subote premijerno na MTV-u Summer Festival Report
foto: MTV PR Photo
Summer Festival Report svake subote premijerno na MTV-u

Za nezaboravan letnji provod neophodno je dobro društvo, super muzika, plaža i kristalno čisto more. Ekipa emisije Summer Festival Report pronašla je sve to na Pagu, najluđem party ostrvu, i „Crystal Beach Festivalu“ koji se održao u nadaleko čuvenom klubu Papaya.

U novoj epizodi SFR-a prenosimo vam atmosferu sa nastupa mladog holandskog DJ-a Tomasa Nevsona koji je bio glavni izvođač „Crystal Beach Festivala“. Iako Tomas ima samo 19 godina, on uživa veliku podršku starijih i iskusnijih kolega kao što su Hardvel, Avići, Tiesto, W&W, Afrodžek i mnogih drugih, a sve zahvaljujući svom umeću koje je najbolje pokazao u hitovima „Pollaroid“, „Flute“ i „Kalavela“.

Iva Mišović, voditeljka emisije, porazgovarala je sa Tomasom, DJ Joma Majom i mnoštvom veselih partijanera koji su bili više nego raspoloženi da odgovore na njena pitanja.

„Crystal Beach“ žurka je druga od ukupno pet stanica u okviru WBAADT avanture, posle koje se SFR ekipa seli na Exit, Sea Dance i D Festival u Makedoniji.U narednim epizodama Summer Festival Report, pored ovih festivala, doneće deliće atmosfere još i sa banjalučkog Demofesta, Fresh Island-a, Love Fest-a u Vrnjačkoj banji i mnogih drugih zabavnih dešavanja, a takođe i Turistička organizacija Srbije će predložiti neke zanimljive destinacije i događaje koje mogu da dodatno obogate vrele letnje dane.

Saznate sve o najboljim letnjim festivalima u regionu i iskoristite leto do maksimuma! Gledajte Summer Festival Report svake subote od 21:20. Za više informacija posetite mtv.rs!

Reprize:

Nedelja u 17:20

Ponedeljak u 13:40

Utorak u 19:30

Sreda  u 16:30

Četvrtak u 13:40

Petak u 18:40

Ostavi
komentar