Naša preporuka

27.12.2016.

Stigao raspored za exKLUZivnu novogodišnju žurku
Stigao raspored za exKLUZivnu novogodišnju žurku

I besplatne karte za MjuzNewsovce!

Od ponude za doček izdvaja se jedna žurka zbog svoje raznovrsnosti, kao i ekskluzivnosti lokacije na kojoj se dešava.
Biće domaćih bendova, ali i znalaca različitih muzičkih žanrova koji će sa posetiocima deliti svoj muzički ukus. Adresa robne kuće Kluz je Masarikova 4, a program je podeljen na dva stejdža. 
 
Artan Lili
"Nebitno da li će Nova 2017. godina biti bolja ili gora, slaviti se mora! Dođite da zajedno damo gol u 90.minutu 2016. godini! Vidimo se u Kluzu!"
 
Srđan Žika Todorović
"Nema tehna, nema gramofona - samo rokenrol! Uroš i ja imamo slične ukuse, tako da neće biti nekog kleša, sukoba Anđela i Đavola. Biće kao da jedan čovek pušta muziku!" 
 
Ulaznice su još uvek dostupne po exKLUZivnoj ceni od 1.600 dinara, dok će u petak 30. i subotu 31. decembra koštati 2.000 dinara. Prodajna mesta su Eventim, DD Tickets, Win Win shop-ovi.
 
Ulaz će biti moguć već od devet, ali je izvesno da muzički program neće početi pre deset sati. U nastavku vam prenosimo raspored po kojem će najavljeni izvođači nastupati, a predlažemo vam da pratite informacije i na Facebooku
 
 
LIVE STAGE:
Vesele osamdesete
Jarboli
Artan Lili
 
DJ STAGE:
Pavle Veljković
Anđeo i Đavo DJs
Indie-Go! DJs
Dada Selectah
 
Ukoliko ste zainteresovani za ovu žurku, predlažemo vam da se prjiavite za besplatne karte preko mejla pokloni@mjuznews.com.
Dobitnici će biti obavešteni do sutra (28. decembar) u 14h! 
 
Ostavi
komentar