Naša preporuka

06.09.2013.

St. Louis i Makao za vikend u BitefArtCafe-u St. Louis u BitefArtCafeu
foto: BitefArtCafe PR Photo
St. Louis i Makao za vikend u BitefArtCafe-u

Vrhunske žurke na summer bini

BitefArtCafe Summer Stage za večeras (petak, 6. septembar) i sutra (subota, 7. septembar) sprema svoje najpozdanije oružje! Radi se o nastupima dva kultna benda koji već godinama unazad u ovom klubu publiku oduševljavaju i dižu na noge! 
 
Večeras je veče rezervisano za dugogodišnjeg rezidenta ovog kluba, St. Louis bend
 
Karakteristično za St. Louis bend je, (izmeđuostalog) i to što kod njih, deonice koje u drugim bendovima svira klavijatura svira – truba! Da, da, dobro ste pročitali – truba, koja dobro poznatim pesmama daje totalno nov zvuk. Oni definitivno nisu običan cover band a Marko, frontmen benda, je, pored toga što je talentovan perkusionista i odličan u bitboksu. 
 
St. Louis svirka se bazira na funk, soul, r&b, rege, hip-hop, pop-rock, latino i etno stilovima a čućete najrazličitije kombinacije stilova. 
 
Subota je rezervisana za Makao – jedan od bendova sa najdužim stažom u BitefArtCafe-u. Oni su sinonim za sjajan provod a njihov fazon ćete najbolje skapirati ako vam kažemo da su Makao „najbolji DJ među bendovima“.
 
Ipak, iako im je house osnova, sviraće vam ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod. Očekujte neočekivano!
Ostavi
komentar