Naša preporuka

25.10.2016.

Spektakl Vivaldianno u Areni povodom proslave 10 godina rada Vivaldianno
foto: PR Photo
Spektakl Vivaldianno u Areni povodom proslave 10 godina rada

Kao najveći i najsavremeniji objekat ovog tipa u zemlji i regionu, Arena se tokom deset godina usavršila kao lider u organizaciji događaja različitog tipa i veličine. Upravo zbog toga, desetogodišnjicu obeležava dovođenjem jedne od trenutno najatraktivnijih svetskih senzacija, 3D spektaklom “Vivaldianno”, 11. novembra.
 
Publika u Srbije jedna je od prvih u Evropi koja će imati priliku da vidi ovaj događaj koji po svojim audio-vizuelnim tehnologijama spada u rang vrhunskih multimedijalnih performansa.
 
Brojna svetla, zvučnici i video ekrani, čine ovaj događaj ekvivalentnim sa koncertima najvećih zvezda muzičke scene čime Vivaldianno više nalikuje na rock spektakl sa specijalnim efektima.
 
Pred očima publike na specijalnom platnu ispred muzičara, dimenzija 15 x 8.5 metra, smenjivaće se vizuelni efekti za koje će biti zadužena dva projektora velike jačine, od čak 20000 ansilumena u Full HD projekciji! Takođe, iza muzičara, dužinom zadnje ivice bine, biće formiran LED ekran visoke rezolucije visine 4.5 metara i širine 10 metara.
 
Utisak 3D animacije koju je radio poznati, višestruko nagrađivani, japanski umetnik Kosuke Sugimoto, biće pojačan i neverovatnom količinom najrazličitije scenske rasvete!
 
Scenu ispunjavaju gudači i rock muzičari koji legendarne Vivaldijeve kompozicije među kojima je i “Četiri godišnja doba”, predstavljaju u modernom, dinamičnom aranžmanu. Da nije u pitanju klasičan koncert već potpuni multimedijalni događaj, govori i postojanje radnje postojanje radnje prikazane učešćem baletskih umetnika kao i naracijom koja je poverena našim istaknutim glumcima.
 
Ostavi
komentar

Povezano