Naša preporuka

09.10.2013.

Specijal: KUD Idijoti, veče posvećeno Tusti Promo vizual
Specijal: KUD Idijoti, veče posvećeno Tusti

Poklanjamo vam karte

Povodom godišnjice smrti pevača legendarnih KUD Idijota Branka Črnca Tuste, klub Blue Moon će u petak 11. oktobra u okviru večeri "Rok domaćica" upriličiti specijal posvećen ovoj grupi.

Grupa je nastala 1981. god u Puli, delovala je bez prestanka 30 godina i bila jedna od najdugotrajnijih bendova na ex-yu rok sceni. Širu pažnju muzičke javnosti privlaće pobedom na velikom omladinskom demo festivalu u Subotici i od tada im je karijera išla uzlaznom putanjom. Album za albumom, i pregršt uspešnih nastupa i pesama koje se  uvek rado slušaju i koje će se puštati na specijalu kao što su "Bandiera Rosa", "Za tebe", "Kad sunce opet zađe", "O bella ciao", "Minijatura", "Hoćemo cenzuru", "Ja sjećam se" i mnoge druge.

Pored toga puštaće se pesme bendova koji su delovali 80-ih kad je grupa nastala kao što su Partibrejkers, EKV, Električni Orgazam, Prljavo Kazalište, Haustor, Šarlo Akrobata, Film, Disciplina Kičme, Boye, Pekinška Patka, itd., kao i grupe koje su srodne po zvuku i sa kojima su Idijoti često svirali i družili se kao što su Goblini, Hladno Pivo, Majke, Dubioza Kolektiv, Obojeni Program, Atheist Rap, Bjesovi, Dža ili Bu, ChBS, Six Pack...

Veče počinje u 23h, a klub Blue Moon se nalazi u Zmaj Jovinoj 4.

Poklanjamo vam 10x2 ulaznice za ovaj događaj!

Pošaljite nam mail na adresu pokloni@mjuznews.com, mail naslovite sa KUD IDIJOTI a u mailu navedite ime, prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati.

Prvo desetoro će osvojiti karte a njihova imena će biti objavljena u ovom istom tekstu u petak, 11.10. u 12h.

Požurite!

Ostavi
komentar

Povezano