Naša preporuka

12.12.2013.

Sjajna imena na 3 bine za novogodišnju noć u KPGT-u SevdahBaby & Djixx
foto: PR Photo
Sjajna imena na 3 bine za novogodišnju noć u KPGT-u

Širom zatvorenih očiju

Venecijanske maske, plaštevi, misterija, karnevalska atmosfera, odlična muzika i tri bine sasvim su dovoljan razlog da vaš izbor za doček nove, 2014. Godine bude, sada već tradicionalna, žurka Širom zatvorenih očiju koja se ove godine odigrava u prostoru KPGT-a (Radnička broj 3).

Karte su u prodaji po cenama od 2500 do 5500 dinara i mogu se kupiti na svim EVENTIM prodajnim mestima. Program po binama izgleda ovako:

MTV EXTRAVAGANZA STAGE

U centralnom prostoru ovog avangardnog pozorišta biće smeštena najveća karnevalska bina na kojoj će gostima biti ponuđeno najbolje od plesne elektronske muzike kroz setove Gadja, Oyshe, Danijela Čehranova i PoPa. Ovo će biti bina sa najdužim radnim vremenom (22:00h do 07:00h) što će ljubiteljima elektronske muzike omogućiti bonus program od 120 minuta.

VH1 PHANTASMA STAGE

Na sceni KPGT-a i njenom gledalištu biće smešten VH1 Phantasma stage na kojem će Marina Perazić (u nastupu uživo), Bege Fank (Lou Benny i BKO), Nebojša Intruder i Dada Selectah u VH1 stilu goste provesti kroz najveće domaće i strane hitove osamdesetih i devedesetih godina.

DOMINO LIVE STAGE

U baletskoj dvorani KPGT-a, okruženoj ogledalima, posetioci će se zabavljati uz žive nastupe Makao benda, SevdahBaby-a i DJixx uz podršku DJ Pedje (PeDJa) i Igumana. Na drugoj po veličini karnevalskoj bini, u koncertnoj atmosferi, dominiraće vokali u izvođenju najboljih klupskih hitova.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano