Naša preporuka

01.04.2014.

Sharks, Snakes & Planes promovišu svoj prvi EP na Zidiću ispred DOB-a Sharks, Snakes & Planes
foto: Dom Omladine PR Photo
Sharks, Snakes & Planes promovišu svoj prvi EP na Zidiću ispred DOB-a

Beogradski sastav Sharks, Snakes & Planes promovisaće svoj novi EP "Nebeska mehanika" besplatnim  koncertom u petak 4. aprila u 13h na Zidiću ispred Doma omladine Beograda.

"Ovo je prilika da nas u jednom drugačijem ambijentu i iz drugog ugla upoznate i da ukoliko još uvek niste, čujete kako zvučimo uživo", poručuju Sharks, Snakes & Planes.

Sharks, Snakes & Planes je nastao 2010. godine i proslavio se prvim hitom "Crni gnoj", koji se ubrzo našao na svim relevantnim top listama. Njihov najveći hit "Nebeska mehanika" je nastala 2012. godine i obišla naveće pozicije svih domaćih top lista, od MTV liste, preko Jelen Top 10 do čuvenog Diskomera Studija B, gde je više nedelja boravila na prvom mestu.

Sharks Snakes & Planes zvuk najčešće se definiše kao neo grunge, jer asocira na zvuk čuvenih Sijetl bendova Pear Jam, Alice in Chains ili Soundgarden. Momci već više od tri godine nastupaju po brojnim festivalima i klubovima širom regiona, i broje preko 200 nastupa, izvodeći autorske pesme, koje su konačno doživele svoje prvo izdanje u vidu EP-a "Nebeska mehanika", za izdavačku kuću Long Play. EP sadrži tri pesme, a za naslovnu numeru nedavno je snimljen i spot, u režiji Miloša Đukelića, sa Bojanom Mišić u glavnoj ulozi.

Ostavi
komentar