Naša preporuka

06.11.2013.

Serbia Wonderland "Poglavlje jedan: Eksplozija leda" 7.12. Max Graham
foto: Serbia Wonderland PR Photo
Serbia Wonderland "Poglavlje jedan: Eksplozija leda" 7.12.

Dolazi i Max Graham!

Žurka pod nazivom Serbia Wonderland „Poglavlje Jedan: Eksplozija leda“, koja će se održati 7. decembra u Hali 5 Beogradskog sajma, predstavlja zagarantovan provod, čiju će atmosferu dodatno usijati i Max Graham, kanadski DJ, kompozitor i producent!

Max je deo Armada porodice, ali je karijeru započeo još osamdesetih kao hip-hop DJ. Poznat je po hitovima „Nothing Else Matters“ i „Sun in the Winter“, koji se nalaze na njegovom debitantskom albumu „Radio“, ali po tome što može dugo da „vozi“ publiku na svojim nastupima, vodeći ih kroz trance, techno, progressive, house... U „Poglavlju Jedan“ ćemo ga videti kako deli pult sa Eddie-m Halliwell-om, ali i sa mladim,domaćim DJ-evima, koji će biti izabrani konkursom.

Promo period za kupovinu karata je produžen do 7. novembra, pa se one do ovog datuma mogu nabaviti po ceni od 690 dinara, na svim prodajnim mestima CS Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a (Njegoševa 31v, Beograd). Takođe, svi koji poseduju VIP ili Osnivačke kartice, mogu do 7. novembra nabaviti karte po specijalnoj ceni od 500 odnosno 600 dinara

Požutite! Vidimo se!

 

Ostavi
komentar

Povezano