Naša preporuka

17.06.2015.

Save Us label showcase u Harteri Party flyer
foto: PR photo
Save Us label showcase u Harteri

Six Martinis parti 4. jula

Posle dve godine organizovanja partija u istom sastavu, ekipa iza Riječkog parti kolektiva Six Martinis poziva sve plesače u kultnu industrijsku halu u kojoj će se 4. jula odigrati showcase talenata sa berlinske etikete Save Us. Jonas Saalbach, mladi techno producent koji nastupa isključivo uživo i Andrea Ljekaj, koji pored izdanja za vodeću svetsku house etiketu Get Physical Music može da se pohvali i predstojećem nastupu na čuvenom Burning Man festivalu, u Harteru donose nova oruđa za sprovođenje mota ekipe Six Martinis – Ujedinjeni s različitostima, koji usmerava klupsku kulturu queer zajednici iz koje je ista potekla.

Save Us muziku trenutno emituju iz Berlina, a poreklom su iz Pule. Njihova izdanja se redovno nalze na Beatport Electronica i Techno Top 100 listama.  Neka od imena koja su u svojim setovima puštali izdanja sa Save Us etikete su: Maceo Plex, Solomun, Lee Buridge, Bebetta, Kolektiv Turmstrasse itd. Podršku će pružiti Six Martinis rezidenti Nino Bellen i di.merkla.

Ne zaboravite da vas u julu, pored queer techna u industriji očekuju i slani talasi i Vitamin D. Kako biste stekli pravi utisak o tome šta vam sleduje ukoliko se otisnete na put, poslušajte ovaj MIX i pogledajte fotografije iz Hartere u našoj galeriji.

Ostavi
komentar

Povezano