Naša preporuka

22.04.2014.

Sastav Artan Lili izbacio prvi deo debi albuma Artan Lili
foto: PR Photo
Sastav Artan Lili izbacio prvi deo debi albuma

Svirka 10. maja u klubu Gun

U subotu, 10. maja u beogradskom klubu Gun nastupiće noise/pop bend Artan Lili, dok će im podrška biti rok/bluz/elektro sastav Auf Wiedersehen.

Beogradska grupa Artan Lili je upravo ovih dana objavila prvi deo svog debi albuma  na kom će se naći ukupno dvanaest pesama koje će biti sukcesivno objavljivane u određenom vremenskom periodu.

Za sada, prve  četiri pesme možete preslušati ili preuzeti besplatno preuzeti preko profila benda na sajtu bandcamp.com, a grupa preporučuje pojedinačno skidanje pesama dok album ne bude u potpunosti dostupan. (klik OVDE).

Prvi singl „Džoni“, kao i drugi „Najbolje što znam“ su osvojili prva mesta većine relevantnih Top lista u regionu, a članovi benda, Romana, Dragan, Marko i Bojan najavljuju i sledeći singl „Srce“ za koji će biti snimljen  i prateći video a koji će biti objavljen krajem meseca, nakon čega slede i prvi koncerti u zemlji i regionu.

Ulaznice za nastup u klubu Gun su u pretprodaji po ceni od 300 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Neposredno pred koncert cena ulaznice iznosiće 500 dinara.

Ostavi
komentar