Naša preporuka

03.04.2013.

Samostalni Referenti: Buntovnici velikog srca Samostalni Referenti
foto: PR Photo
Samostalni Referenti: Buntovnici velikog srca

Kompletan prihod od koncerta ide Tijani Ognjanović

POSLEDNJA VEST 3-april-2013 u 20:17
Zbog bolesti gitariste otkazuju se najavljeni koncerti u Zemunu i Novom Sadu

 

Nedavno smo objavili da će Samostalni Referenti održati nakon duže pauze koncert u Novom Sadu, u subotu 6. aprila, u klubu Quarter. Juče smo od njih dobili informaciju da će celokupan prihod od ovog koncerta biti uplaćen na račun Tijane Ognjanović kojoj je neophodan novac za transplataciju srca.

O Tijaninoj priči bruje društvene mreže već danima a vrhunac medijske pažnje dobila je nakon gostovanja Sergeja Trifunovića u emisiju o Velikom Bratu. Sergej je tada pozvao sve građane Srbije da pomognu da se sakupi novac za Tijanu i skrenuo pažnju na to da često trošimo novac na glasanja u vezi sa raznim reality emisijama i da je daleko humanije da taj isti novac potrošimo tako što ćemo nekome pomoći.

Samostalni Referenti su jedni od mnogih umetnika koji su se uključili u ovu akciju a njihiv gest da novosadski koncert zaptavo poklone maloj Tijani je više nego dirljiv i za svaku pohvalu.

Mi vas ovom prilikom pozivamo da na ovaj koncert dođete u što većem broju kako bismo zajedničkim snagama prikupili što više novca za pomoć ovoj devojčici.

Vidimo se - naravno!

 

Ostavi
komentar

Povezano