Naša preporuka

20.08.2013.

Salsa sreda na BitefArtCafe letnjoj sceni BitefArtCafe Summer Stage, atmosfera
foto: beogradnocu.com
Salsa sreda na BitefArtCafe letnjoj sceni

Poklanjamo vam 5x2 karte!

Sreda veče je na letnjoj BitefArtCafe sceni već tradicionalno posvećeno najlepšem i najveselijem plesu na svetu – salsi. Tako će biti i ove srede (21. avgusta), kada će se letnja bina još jednom pretvoriti u plesnu salu u kojoj možete pokazati svoja plesna umeća a i dosta toga naučiti, bilo da ste iskusan igrač ili tek početnik sa velikom planovima.

Vreli ritmovi salse ali i sona, dancehalla, sambe i regetona će vas razmrdati i zagrejati pa vam ekipa iz BitefArtCafe-a sprema osvežavajuće kubanske koktele. Drugim rečima, očekuje vas pravi pravcati salsa karneval, uz ekipu iz Timbao plesne škole, na kom sve brige ostavljamo za sobom, a probleme ćemo otpisati i otplesati! Igrajte baš kao da vas niko ne gleda, ili kao da svi gledaju BAŠ u vas!

Salsero ili ne, nije ni bitno! Bitno je da ples nosite u sebi, a baš ova sreda je trenutak da zađuskate i ne prestanete čitave večeri! 

Naravno, i za ovaj događaj vam poklanjamo besplatne karte i to 5x2! Evo šta treba da uradite – pošaljite što je pre moguće e-mail na adresu pokloni@mjuznews.com . Mail naslovite sa Salsa a u mailu navedite svoje ime i prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati. Petoro najbržih će osvojiti karte a njihova imena će bizi objavljena u ovom istom tekstu. Dobitnici će mailom biti obavešteni o načinu i mestu preuzimanja karata.

Vidimo se!

Ostavi
komentar