Naša preporuka

21.01.2014.

Retro tehno spektakl za Dan Zaljubljenih u KPGT-u Marco Bailey
foto: PR Photo
Retro tehno spektakl za Dan Zaljubljenih u KPGT-u

Zvezde večeri: Marco Bailey i Alexander Kowalski

Marco Bailey i Alexander Kowalski, DJ-evi koji spadaju među najcenjenije tehno izvođače na svetu, biće zvezde tradicionalnog Heineken Lucky Records retro techno spektakla koji će biti održan 14. februara, na Dan zaljubljenih u KPGT-u! 
 
Tema večeri, kao i svakog 14. februara u prethodne tri godine u KPGT-u, biće oživljavanje istorije techno muzike. Period od kraja devedesetih godina prošlog veka pa do sredine prošle decenije smatra se zlatnim periodom techna. Zato će i sledeći praznik ljubavi biti dodatno začinjen klasicima koji su oblikovali scenu, a jedno od najvećih imena evropskog techno zvuka, Belgijanac Marco Bailey, najavljuje usijanu atmosferu. On inače ove godine obeležava 20 godina rada na elektronskoj muzičkoj sceni, a u Beograd dolazi direktno sa turneje po Indiji. Iza sebe ima blizu stotinu izdanja za prestižne izdavačke kuće, redovno nastupa po najboljim svetskim klubovima i najvećim festivalima i upravlja sopstvenom izdavačku kućom MB Elektroniks. 
 
Berlinska DJ zvezda Alexander Kowalski, poznat je po jedinstvenom spoju techno ritmova sa bogatim harmonijama i sofisticiranim vokalima a 14. februara će svoje najveće hitove predstaviti u live act izdanju. 
 
Domaću scenu predstavljaće jedan od najizrazitijih domaćih predstavnika techno zvuka Speedy i Marko Milosavljević. Ulaznice će se do 1. februara prodavati po specijalnoj promo ceni od 600 dinara, dok će posle tog datuma cena postepeno rasti sve do samog dana žurke. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim mreže, biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano