Naša preporuka

28.02.2014.

Red Bull Music Academy 8. marta u Mikseru predstavlja Pearson Sound
foto: Gianfranco Tripodo/Red Bull Music Academy
Red Bull Music Academy 8. marta u Mikseru predstavlja Pearson Sound

Nakon što je prošle godine obeležila svoj 15. rođendan i to spektakularno proslavila snimanjem dugometražnog filma koji je premijerno prikazan 17. februara u 65 gradova širom sveta, Red Bull Music Academy je za svoju muzičku priču u 2014. godini odabrala Tokio. Jedna od najpopularnijih svetskih metropola mesec dana će biti dom za 60 talentovanih muzičara koji će u jedinstvenom okruženju razmenjivati iskustva sa nekim od najzvučnijih imena u muzičkoj istoriji.

Red Bull Music Academy osim mladih talenata okuplja i najveće majstore muzičkog zanata koji svoja znanja prenose mlađim generacijama, a kako to na Akademiji izgleda, ljubitelji zvuka moći će iz prve ruke da dožive 8. marta u Mikser House-u, gde će ih od 17 časova u svet najpopularnije stvari na svetu, muzike, uvesti Pearson Sound.

Kako Red Bull Music Academy ne čine samo radionice već i vrhunski nastupi, Pearson Sound će kasnije nastupiti pred beogradskom publikom uz podršku X-Coast, DJ Flip, Feloneezy i Jackie Dagger, a ulaznice za žurku se mogu nabaviti u Mikser House-u po ceni od 300 dinara.

Svi oni koji ne budu u mogućnosti da prisustvuju predavanju, ne znači da ne mogu da budu među 60 muzičara koji će u novembru u Tokiju pohađati najveću svetsku muzičku akademiju. Prijavljivanje za Red Bull Music Academy je u toku i traje do 18. Marta, a više informacija možete pronaći OVDE.

Karte su osvojili:

Katarina M.
Uroš S.
Goran Đ.
Petar M.
Aleksandar M.
 
Dobitnici su mailom obavešteni i načinu i mestu preuzimanja karata.
 
Ostavi
komentar