Naša preporuka

24.04.2015.

RØDHÅD: večeras Drug§tore-ov najveći parti do sada Rødhåd
foto: PR Photo
RØDHÅD: večeras Drug§tore-ov najveći parti do sada

Za nastupe berlinske techno zvezde zainteresovano preko 1000 ljudi

Andergraund centar Beograda, klub Drug§tore, smešten u nekada najvećoj klanici na Balkanu, skoro godinu dana otkad se preselio u novi neodoljiv prostor svojim programom zadivljuje poznavaoce elektronskog zvuka. Kruna jednogodišnjeg rada je upravo večerašnji parti na kom će nastupiti prava tehno zvezda i jedan od najtraženijih tehno DJ-eva na planeti trenutno, Rødhåd iz Berlina.

Rødhåd je svoju karijeru započeo ranih devedesetih organizovanjem serije žurki na otvorenom u predgrađu Berlina. 2009. godine pokreće Dystopian seriju žurki kojom stiče poštovanje među sugrađanima da bi već sledeće godine legendarni klub Berghain uvideo važnost u njegovom radu i organizovao Rødhådu nastup. U to vreme počinje da redovno nastupa po najpoznatijim svetskim klubovima kao što su Trouw (Amsterdam), Concrete (Pariz), Rex (Pariz), Lux (Lisabon), Fuse (Brisel).

Svoju prvu ploču izdaje 2012. godine za sopstvenu etiketu Dystopian, a njegov rad podržavaju velikani kao što su: Robert Hood, Jeff Mills, Marcel Dettmann, Ben Klock, Luke Slater, Laurent Garnier, Sven Väth, Dave Clarke. Iste godine ga nadaleko čuveni vebsajt Resident Advisor proglašava za najboljeg umetnika u usponu i Rødhådova svetska karijera počinje.

Rødhåd će, po svemu sudeći, nastupati pred krcatim Drug§tore-om s obzirom na to da je za događaj zainteresovano preko hiljadu ljudi, i imati priliku da oseti atmosferu jugoslovenskog industrijskog nasleđa u punom sjaju. Podršku mu pružaju resident DJ kluba Drug§tore, Filip Xavi i voditelj radio emisije Christallization, Kristijan Molnar.

Karte još uvek možete nabaviti na prodajnim mestima Eventima po ceni od 900 dinara dok će na ulazu u Drug§tore koštati 1200 dinara.

Drug§tore u subotu 25. aprila otvara novu binu u svom veličanstvenom prostoru uz celovečernji nastup talentovanog domaćeg DJ-a i producenta Nenada Markovića koji će nastupiti pod pseudonimom 33.10.3402, a za nedelju 26. april su pripremili veče afričkih ritmova uz Jimmyja Trasha i Big Daddy Mugglestonea.

Za one koji nisu imali priliku da posete Drug§tore, klub se nalazi pored Pančevačkog mosta, na okretnici autobusa 37, 58... Adresa je Bulevar Despota Stefana 115Poenkareova.

 

Ostavi
komentar

Povezano