Naša preporuka

25.02.2015.

Qrtoshow II okuplja vrh domaće hip hop scene Kurtoazija
foto: PR Photo
Qrtoshow II okuplja vrh domaće hip hop scene

28. februar, Palas Šumadija

Drugi po redu Qrtoshow okupiće najbolje od domaće rep scene, 28. februara u Palasu Šumadiji!

Gazda Paja, Bege Fank, Sale Tru, KBC Rodbina i mnogi drugi pridružiće se beogradskoj hip-hop grupi Kurtoazija na velikoj rep žurci, a podršku je pružio i glumac Viktor Savić, koji je od skoro i sam uspešno “uplivao” u rep vode.

Posle velikog uspeha prvog Qrtoshow-a u Domu Omladine ovoga puta će „energčna, zanimljiva i autentična trojka“, kako ih je nazvao časopis Rolling Stone, zajedno sa brojnim imenima rep scene, održati Qrtoshow II. Muzički program pratiće vizuelno-umetnički kolektiv iz Beograda - La Krc, klaberskoj publici poznat po žurkama na Mikser i MAD festivalima, kao i u svim većim beogradskim klubovima.

Kurtoazija je tročlana  ekipa sa Banovog Brda koju čine Twokey (Jovan Janković ), Đexon (Nemanja Đerić) i Persan (Petar Sekulić ). Prvu zajedničku pesmu snimili su 2007. od kada su počeli da osvajaju andergraund rep krugove, a od 2012. su izbacili nekoliko dobro prihvaćenih hitova koji su ih spojili sa širom publikom. Početkom septembra 2014. je izašao njihov prvi album “Iz Svemira”, nakon čega su se za vrlo kratko vreme pojavili na svim velikim rep događajima.

Karte za Qrtoshow II mogu se nabaviti po ceni od 300 RSD.

Ostavi
komentar

Povezano