Naša preporuka

27.01.2020.

Proslavimo Billie Eilish i Finneasa
foto: Youtube screenshot
Proslavimo Billie Eilish i Finneasa

Nakon dominacije na Grammy nagradama

Billie i njen brat Finneas, najsjajnije su zvezde Grammy večeri. Ukoliko niste, pogledajte spot za njihovu pesmu koja zaokružuje astronomski uspeh koji su postigli muzikom koju su počeli da prave u svojim dečijim sobama. 
 
Balada posvećena odnosu i međusobnoj podršci Billie Eilish i njenog brata i najbližeg saradnika Finneasa - everything i wanted je dobila i vizuelni prikaz. Spot u kome su zajedno režirala je upravo Billie.
 
Htela sam da kreiram vizual koji će prikazati da ćemo, bez obzira na sve, moj brat i ja uvek biti tu jedno za drugo, jer smo sa istim ciljem i napisali ovu pesmu“, objašnjava ona. „Ovo je drugi video koji sam režirala do sada. Radili smo zaista naporno, satima i satima bez prestanka, nadam se da će se i vama svideti koliko i meni!
 
Nedavno je najavljeno da će Billie Eilish biti autorka tematske numere za novi James Bond nastavak No Time To Die, što je čini najmlađim izvođačem ikada kome je poveren taj zadatak.
 
Na 62. Grammy Awards u Los Anđelesu, gde je bila nominovana za šest nagrada, Eilish je dobila četiri. Priznata je kao izvođač, a njen brat i kao producent. Više nego zasluženo! 
 
Ostavi
komentar

Povezano