Naša preporuka

17.11.2016.

Prestonica noćnog provoda opravdava svoje ime Bar 100
foto: facebook.com/klub100beograd
Prestonica noćnog provoda opravdava svoje ime

Sven, dame, kolektivi i bar

Raznovrsna ponuda ovog vikenda! Prestižno ime elektronske muzike dolazi u goste ovog vikenda, ali vam preporučujemo i ekskluzivni bar, kao i žurku za omladinu koju prave dva gradska kolektiva i jednu na kojoj će muziku puštati samo devojke!
 
Jeste li bili u baru 100? Dole je u Braće Krmanovića je, u ulici gde i KC Grad, ali i Čorba kafe. Ne liči ni na jedan pomenuti lokal, niti možemo da ga uporedimo sa bilo kojim drugim mestom u gradu. Ime mesta aludira na to da je u njemu ekipa mala, ali odabrana (gradska). Etablirani DJ-evi u ovo mesto dolaze da puštaju muziku najčešće za sebe i svoje prijatelje, što podrazumeva da puštaju zaista kvalitetan zvuk. Bar 100 radi svakog dana osim nedeljom! 
O programu se informišite na njihovom Facebook profilu
 
Klub Mehanizam pokreće veče koje može biti interesantno. Samo devojke će puštati muziku subotom! Prvo veče serijala Girlz run Mehanizam imaće tri lokalke i gostovanje jedne devojke iz Crne Gore - Teodora Van Context, Lana, Sugar Lobby i Ana RS
 
Dva velika kolektiva ponovo na zajedničkoj žurki ove subote. Vatra i Kišobran sa prijateljima u Domu omladine, i to po celom prostoru. Kišobrani će u bioskopsku salu, Vatra u Amerikanu, Tropical Riddimz u Mali klub, a specijalni gosti Little Lu i DJ Iron će svirati po holovima. 
 
Čak i oni koji ne prate elektronsku muziku čuli su ime Sven Väth. Poslednjih deset godina se ne zna da li Beograd više voli njega ili on ovaj grad. Tradicionalno dolazi u novembru, ovoga puta u Hangar Luke Beograd. Za znalce dolazi i jedan od njegovih bližih saradnika sa Cocoon etikete Maurizio Schmitz, a da osigura da kući odete srećni će se pobrinuti Marko Milosavljević.
 
Ostavi
komentar

Povezano