Naša preporuka

09.12.2014.

Pozorište na Terazijama: večeras "Viktor Viktorija", sutra "Glavo luda" Scena iz mjuzikla "Viktor Viktorija"
foto: PR Photo
Pozorište na Terazijama: večeras "Viktor Viktorija", sutra "Glavo luda"

Ne propustite ove sjajne mjuzikle

Ukoliko se odlučite da večeras krenete put Pozorišta na Terazijama, očekuje vas odlična mjuzikl-predstava „Viktor Viktorija“! Prva asocijacija na ovu predstavu je TV film Blakea Edwardsa sa Julie Andrews u glavnoj ulozi, međutim ova tema potiče iz nemačke komedije iz 1933. godine! Radnja je sledeća – devojka koja je sopran pronalazi posao imitirajući muškarca, nakon čega se stvari komplikuju!

Režiju za ovaj mjuzikl potpisuju Mihailo Vukobratović, dok se u glavnim ulogama pojavljuju Mina Lazarević, Dragan Vujić Vujke, Alekasandar Srećković Kubura, Jelena Jovičić i drugi.

U sredu, 10. decembra, na repertoaru je mjuzikl „Glavo luda“, za kojeg je tekst i muziku napisao Nikola Bulatović. Iako mjuzikl nosi ime po čuvenoj pesmi Zdravka Čolića, ovo nije priča o njegovom životu, već o članovima jednog rokenrol benda iz predgrađa, kao i o njihovom odrastanju i sazrevanju.

Glavne uloge tumače Žarko Stepanov, Jelena Trkulja, Milan Antonić, Milica Janketić i drugi.

Ako do sada niste znali, Pozorište na Terazijama je uvelo 50% popusta na neke od predstava ove sezone, od kojih je „Glavo luda“ jedna od njih.

Ostavi
komentar