Naša preporuka

13.03.2014.

Poznati hip hoperi The Beatnuts 14. marta u klubu Parlament The Beatnuts
foto: PR Photo
Poznati hip hoperi The Beatnuts 14. marta u klubu Parlament

The Beatnuts su njujorški dvojac koji čine MC-evi Psycho Les i JuJu. Ovi momci su autori mnogobrojnih hip - hop hitova poput: "Watch out now“, "No escapin' this", "Hit me with that" a sutra, u petak 14, marta po prvi put će nastupiti i u Srbiji u klubu Parlament!

Beatnutsi iza sebe imaju nekoliko albuma koji su proglašeni za klasike od strane najprestižnijih svetskih hip - hop magazina. Najveći komercijalni uspeh beleže sa albumom Musical Massacre, sa kojeg se izdvaja singl "Watch out now" koji je ujedno i najpoznatija stvar ovog sastava.

Podrška Beatnutsima biće jedan od najboljih evropskih hip - hop DJ-eva i promotera DJ Phat Phillie iz Zagreba koji je u okviru svoje dugogodišnje karijere saradjivao sa mnogobrojnim svetskim imenima kao što su Redman i Method Man, GZA, Busta Rhymes, DJ Premier, Jazzy Jeff, De La Soul, Raekwon,Big L, Tha Alkaholiks i mnogi drugi...

Za warm up i after party zaduženi su specijalni gost Dj Benny Bianco iz Minhena kao i poznati beogradski DJ-evi Munja i Kobazz a kao predgrupa nastupaju kanadski reperi H Man i Ill Tone.

)

Ostavi
komentar

Povezano