Naša preporuka

19.02.2020.

Poslednji kontigent karata za Hawtina u Dragstoru
Poslednji kontigent karata za Hawtina u Dragstoru

Apgrade 2020 sezona počinje

Jedan od omiljenih tehno promotera otvara novu sezonu ekskluzivnim setom Richia Hawtina u omiljenom beogradskom tehno hramu - klubu Drugstore
 
Po mnogo čemu jedinstvena figura detroitskog i predvodnik globalnog tehna, Richie Hawtin je duboko privržen svojim izvornim idejama inovacije, promene, iznenađenja - u muzici koju kreira i potpisuje svojim imenom ili nekim od brojnih pseudonima, kao i naprednoj tehnologiji koju nesputano i pionirski koristi i promoviše. Svojim principima Richie je ostao dosledan i u brojnim live i DJ varijacijama, retkih ali nezaboravnih Plastikman nastupa na probranim događajima ili nesvakidašnjim lokacijama, periodičnih turneja, festivalskih setova za desetine hiljada fanova ali i DJ gigova u intimnom klupskom okruženju, lišenih konceptualnih okvira, usmerenih na provereni spoj energije prvorazrednog tehna i uzavrelog plesnog podijuma.
 
Vođen kriterijumima i inspiracijom koji su mu omogućili ovakvo bogatstvo izbora i balans u karijeri, Richie je odabrao Drugstore kao mesto povratničkog nastupa u Beogradu što nama, ovdašnjoj publici, nesumnjivo donosi retku privilegiju, ali i simboliku zajedničkog povratka korenima tehna u ovom autentičnom andergraund prostoru.
 
Uz Richia Hawtina nastupiće i Schwabe – jedan od kreatora Disco Not Disco večeri, svestrani DJ, poznat i po autorskom angažmanu u duetu Kompleks i bendu Tapan koji ima vrlo zapaženu internacionalnu karijeru. Program na glavnoj Drugstore bini zatvoriće Lag – predstavnik novije generacije domaćih tehno producenata sa izdanjima za etikete Mord, Elements, THEM, pre svega DJ sa nesvakidašnjim senzibilitetom i  jedan od favorita sa domaće scene kojeg još uvek nismo imali prilike da slušamo na Apgrade događajima. 
 
Ukoliko želite na ovu žurku, zaista je važno da karte nabavite ODMAH jer ih je u prodaji ostalo tek nešto malo. Prodaja na vratima kluba sigurno neće biti moguća!
 
Ostavi
komentar

Povezano