Naša preporuka

08.04.2019.

Poslednja žurka u HiddenBg kući ove subote!
Poslednja žurka u HiddenBg kući ove subote!

Uz najbolje od današnje mlade house muzike: No_4mat, LUZ1E, lelú

U jednospratnici čija je lokacija postala javna tajna prethodnih godina, poslednji put se pravi žurka ovog vikenda! Dolaze ljudi čije su se trake tamo puštale, a koji su među najboljim mladim producentima house muzike danas! 
 
HiddenBg nastao je pre tri godine. Plan o jednoj zabavi u kući čije je rušenje zakazano, ubrzo se pretvorio u koncept serijala žurki koji se proširio na druge klubove Beograda (Drugstore, Šećer, Barutana, Zaokret), ali i Novog Sada (KC Lab). Predstavili su se na festivalu Dev9t, a sa kolektivom Kišobran doveli aktuelne muzičare kao što su Photay i Baltra. 
 
Već na prvim HiddenBg žurkama puštali su mnogi domaći didžejevi, da bi se ubrzo krenulo i sa stranim gostovanjima, svirkama novih bendova i nastupima lokalnih MC zvezda. Na prve se dolazilo samo po pozivu, a vremenom su se otkrivali saradnjama sa drugim gradskim ekipama i transformisali u mobilni party kolektiv. 
 
Ovog proleća, još ambicioznije se planiraju promocije domaćih autora muzike, saradnje sa interacionalnim izvođačima, mladim scenografima, dizajnerima i fotografima. HiddenBg x tearzdrop majice su u prodaji, a potencijalno najbolja žurka ovog leta biće 28. juna u Barutani kada HiddenBg dovodi Mount Kimbie, uticajni elektronski dvojac iz Londona! 
 
Ove subote, 13. aprila, ugostiće jednog njujorčanina, devojku iz Frankfurta i predstaviti internacionalno priznatog domaćeg producenta! Kao i na prvoj HiddenBG žurci koja se dogodila 2016te, nekoliko kilometara od centra grada, pravimo kućnu zabava, sa festivalskih duhom i klupskom atmosferom - POSLEDNJI PUT!  
 
Prodaja karata je u Ljubimcu (Cetinjska 15), po ceni od 500 dinara, a sve aktuelne informacije možete naći na Facebook eventu
 
Ostavi
komentar

Povezano