Naša preporuka

06.10.2014.

Počela prodaja ulaznica za Belgrade Banging Belgrade Banging
foto: PR Photo
Počela prodaja ulaznica za Belgrade Banging

Ne propustite najbolju žurku u gradu!

Belgrade Banging Birthday powered by Jägermeister, događaj na kojem će nastupiti svetski poznati izvođači elektronske dance muzike (EDM), StadiumX, održaće se 25. oktobra u Mikser House-u.  Belgrade Banging poziva sve svoje prijatelje da se ponovo okupe i ujedine u proslavi ljubavi, prijateljstva i pozitivne energije.

Proslava prvog rođendana najboljeg party brenda u Srbiji će, prema rečima organizatora, biti pravi spektakl, događaj kakav do sada nije viđen u Beogradu. Kao idealnu lokaciju, Belgrade Banging je odabrao Mikser House, multifunkcionalni prostor inspirativno pretvoren iz industrijskog objekta u mesto za edukativne, kulturološke, komercijalne i zabavne aktivnosti i dešavanja, a koji se nalazi u samom srcu Beograda i Savamale.

Specijalno za ovu priliku, u Beograd nam stiže popularni mađarski DJ/producent duo StadiumX, koji čine David i Sullivan, dva mađarska producenta, trenutno poznata u javnosti kao miljenici David Guette. Neizostavni deo muzičkog programa biće i rezident DJ-evi Belgrade Banging-a, mlade nade srpske EDM scene, Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Ove nedelje karte su u prodaji po specijalnoj ceni od 500 dinara, a možete ih kupiti u Mikser House-u u periodu od 16-20h svakog radnog dana. Karte takođe možete rezervisati i naručiti na zvaničnom broju telefona Belgrade Banging-a: 065/BANGING.

Nemojte propustiti ovaj show, pridružite se Belgrade Banging porodici u proslavi prvog rođendana, proslavi koja će obeležiti i promeniti noćni život Beograda.

Karte koje smo delili za ovaj događaj osvojili su:


1) Aleksandar M.

2) Višnja A.

3) Vladimir J.

4) Milos J.

5) Pavle K.

Svi dobitnicu su obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja karata.

 

Ostavi
komentar