Naša preporuka

07.07.2015.

▲pgrade - tehno masovka godine? Boris iz Berghaina
foto: PR photo
▲pgrade - tehno masovka godine?

Boris iz Berghaina i Richie Hawtin predvode prvi septembarski vikend

Teško nam je da pišemo o nečemu što je dva meseca daleko... Ukratko, neko je odlučio da dovede najbolje iz sveta elektronske muzike i sve to strpa u jedan vikend. 

▲pgrade vikend koji će se održati 4. i 5. septembra u rovu ispred Vojnog muzeja Beograda novi je razlog da se ljubitelji elektronske muzike raduju. Pored Richiea Hawtina, koji dugo važi za jedno od vodećih imena na elektronskoj sceni, prve večeri će nastupiti i Jullian Jeweil i Fabio Florido sa Hawtinove etikete Minus. Druge večeri vas čeka potencijalno još luđi provod uz Borisa iz Berghaina, Efdemin i Function koji će predstavljati nadaleko čuvenu etiketu Ostgut Ton. Ukoliko vam nije najjasnije zašto bi trebalo da date otkaz ukoliko budete radili ovog vikenda preporučujemo da malo guglujete navedena imena.

Podršku najboljima će pružiti najbolji! Omiljeni beogradski DJ-evi MjuzNewsa! Filip Xavi, rezident kluba Drug§tore i apsolutno najopasniji tehno booker u gradu i Schwabe, rezident kluba 20/44, osnivač kultnih Disco Not Disco večeri i podjednako zajeban booker kada je reč o opskurnim imenima za one sa istančanim ukusom.

Da nas ne biste dan pred događaj molili za karte koje nećemo imati, predlažemo vam da po promotivnoj ceni za obe večeri kupite kartu od 1390 rsd već sada. Regularna cena u pretprodaji biće 1990 rsd, dok će ulaznice za pojedinačne večeri biti dostupne tek na dan događaja i to samo ako se ne prodaju sve vikend ulaznice pošto je KAPACITET OGRANIČEN NA 2000 POSETILACA po večeri.

Ostavi
komentar

Povezano