Naša preporuka

05.05.2014.

Pevači, pošaljite svoje snimke i možda dobijete mogućnost da radite sa Kristinom Kovač! Kristina Kovač
foto: Luka Pilipović
Pevači, pošaljite svoje snimke i možda dobijete mogućnost da radite sa Kristinom Kovač!

Nakon što je prva sezona prvog regionalnog X Factora završena pompeznom pobedom Daniela Kajmakoskog, članica žirija, Kristina Kovač, nije dugo odmarala.

Ona je 3. maja na svom FaceBook profilu objavila poziv svim mladim i talentovanim ljudima da se prijave ta audiciju za hor koji je okupila a koji nosi naziv HardKorus. Kako da se prijavite i o čemu se tačno radi saznajte u pozivu koji u celosti kopiramo sa Kristinine FB stranice:

„Nakon ovogodišnjeg obnavljanja mog rada sa mladim ljudima, a kroz šou u kom sam bila sudija i mentor, rešila sam da objavim poziv svima koji imaju talenta i želje da se bave grupnim i individualnim POP pevanjem da mi za početak pošalju You Tube linkove svog pevanja.

Svako ko želi da se bavi modernim, svetskim mejnstrimom i POP muzikom koja na domaćoj sceni odavno nije prisutna, a ima talenta i gaji ljubav prema pevanju, igranju i scenskom nastupu može na ovaj način da se prijavi za audiciju za učešće u mom horu HardKorus!

HardKorus sam osnovala sa željom da pružim talentovanim mladim ljudima priliku da u radu sa mnom napreduju, da se bave inspirativnim umetničkim hobijem, da pevaju muziku koju vole uz moje mentorstvo, pa možda i kroz učešće u ovom horu muziku izaberu kao svoju glavnu profesiju.

Pozivaju se zainteresovani od 17 do 35 godina da posalju You Tube linkove svog pevanja uz instrumental na hardchorusbg@gmail.com, sa napomenom godišta, broja telefona i imena i prezimena. Oni koji prođu prvi krug, ulaze na audicije koje će biti organizovane tokom meseca maja!

PRIJAVITE SE I UŽIVAJTE U KREATIVNOM RADU sa HOROM HardKorus!“

Ostavi
komentar

Povezano