Naša preporuka

18.08.2015.

Ovog vikenda zagrevanje za Apgrade Mathew Jonson
foto: PR Photo
Ovog vikenda zagrevanje za Apgrade

Mathew Jonson 21. a DJ Craze 22. avgusta

U petak, 21. avgusta u Barutani nastupa kanadski DJ mag Mathew Jonson a nastup je u sklopu zagrevanja za predstojeći Apgrade vikend. U subotu, 22. avgusta, gost Barutane biće čuveni DJ Craze.
 
4. i 5. septembra na Kalemegdanu u okviru Apgrade vikenda nastupiće i jedan od lidera svetske elektronske scene Richie Hawtin, francuski producent Julian Jeweil, italijanska zvezda u usponu Fabio Florido, te rezidenti berlinskog kluba Berghain, Efdemin, Function i Boris. 
 
Domaća podrška za Mathew Jonsona 21. avgusta biće iskusni domaći DJ-evi Marko Nastić i Vlada Janjić, a ulaznice za ovu žurku zagrevanja, nazvanu „Prepare to Apgrade“, već su u prodaji po promo ceni od 590 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Broj ulaznica je ograničen, a cena na ulazu u Barutanu biće nešto viša.
 
Samo dan kasnije, u subotu 22. avgusta, u Barutanu stiže trostruki DMC šampion i jedan od najboljih DJeva i producenata današnjice – DJ Craze! Ovo će biti njegova prva poseta našoj prestonici, a kao domaća podrška uz Craze-a će nastupiti DJ Iron, Kinetik,WorkE i Φake Casual. Ualznice u pretprodaji koštaju 490 dinara i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.
Ostavi
komentar

Povezano