Naša preporuka

24.11.2016.

Ovog vikenda - i tehno i klasika Jeff Mills
foto: lovefest.rs
Ovog vikenda - i tehno i klasika

Večeras je Jeff Mills, a imamo preporuke i za naredne dane

Jeff Mills ima impresivnu DJ karijeru i važi za jednog od uglednijih tehno producenata. Već neko vreme njegova karijera je proširena nastupima sa simfonijskim orkestrima. Večeras u Expo centru ovaj gospodin sviraće sa muzičarima RTS-a, nakon čega se žurka nastavlja nastupima Dejana Milićevića, Marka Milosavljevića i Kristijana Molnara. Nakon što je predviđen broj karata rasprodat, postoje neke dodatne u opticaju. Nadamo se da ćete naći svoje mesto tamo. 
 
U Elektropioniru večeras se predstavlja MENT Showcase festival iz Ljubljane. U tour autobusu dolaze bendovi KOALA VOICE, ČAO PORTOROŽ i BLAŽ.
 
Ukoliko vam se ovog vikenda slušaju komercijalniji rnb i house među ljudima koji znaju da je za jedan dobar selfie potrebno napraviti stotine loših, za vas su klubovi kao što je Brankow ili novootvoreni Bank
 
Svoj izbor koji polazište ima u soulu, ali ide preko funka i kroz razne dekade, a stiže bi stigao do smelijih žanrova plesne muzike - ovog petka na 20/44 predstavlja Phillie P
 
Iako su sličnih generacija, nisu do sada radili zajedno. Regen i Tijana T ovog petka u Drugstore-u.  U subotu tamo novi Fractal.
 
Svi koji bi da produže vikend i ne misle da je 442 velika prepreka, imaju poziv da se sa nama njišu uz jedan od najvažnijih mlađih alternativnih bendova današnjice - The xx su u ponedeljak u Zagrebu!
 
 
Ostavi
komentar

Povezano