Naša preporuka

26.05.2016.

Ovog vikenda apgrejdujemo, murkujemo, bacamo petarde i štucamo
foto: FB stranica Drugstore Beograd
Ovog vikenda apgrejdujemo, murkujemo, bacamo petarde i štucamo

Još jedan vikend u gradu - još jednom najbolji događaji za vas!

Ovog vikenda u gradu smo svuda – od Elektropionira, preko Miksera i Božidarca, do Barutane i UK Vuk Karadžić – za svakog SVE!

MURK – Elektropionir, četvrtak 26. maj

Večeras u Elektropioniru još jedna MURK žurka. DJ Lil Taty, jedan od najperspektivnijih domaćih producenata i DJ-eva i Bolelee startuju od 21h u Cetinjskoj 15. MURK je serijal klupskih žurki koji otkriva i promoviše novu autorsku muziku aktuelnih producenata, distinktivnog stila, specifičnog ukusa i izvrsne tehničke veštine. Za event kliknite ovde.

Predstava Laura molim te – Mikser House, četvrtak 26. maj

Pre Elektropionira možete posetiti i Mikser House, u kom se večeras od 20h izvodi predstava Laura molim te, autorskog tima Laura 2000 sa Nikolom Rakočevićem u glavnoj ulozi. Inspirisana Petrarkinim Kanconijerom, monodrama se bavi pitanjima ljubavi danas, lirskim subjektom, samoćom i otuđenjem u digitalnom dobu. Cena karte je 700 dinara, a za više informacija kliknite na event.

Prti Bee Gee – Božidarac, petak 27. maj

U petak, 27. maja kultni sastav Prti Bee Gee će koncertom u Božidarcu promovisati novi album – Petarda. Nakon dugih pet godina, publika će imati priliku da čuje nove stvari od Mikrija i Euffrata – i to čak 18 novih pesama na albumu. Karte za ovaj Vračar Raps! specijal festivala Vračar Rocks dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska) i Novom Zla Shteku po ceni od 600 dinara, dok će na ulazu cena karte biti 700 dinara. Event ovde.

Chris Liebing – Barutana, petak 27. maj

Ovog vikenda u Barutani, Apgrade događaji startuju i sezonu otvara ni manje ni više nego – Chris Liebing! Jedan od najtraženijih izvođača na ovim prostorima i jedan od lidera nemačke tehno scene, u petak u Barutani nastupiće uz domaće predstavnike kakvi su Filip Xavi, Vlada Janjić i Monosaccharide. Karte su dostupne u svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 1290 dinara, odnosno 1790 dinara za VIP kartu. Više informacija ovde.

Svengalighost live – Drugstore, subota 28. maj

Tajna bašta i rođendanski party u Drugstore-u ove subote sa početkom u 23h. „Secret garden“ party otvara Lule, a pored njega tu su i Flip & Feloneezy, Ali i Doo. Poseban gost jeste producent iz Čikaga sa stalnim prebivalištem u Berlinu – Svengalighost koji će vas hipnotisati na podijumu. Ulaz do ponoći besplatan, nakon toga 400 dinara, a više informacija o ovom misterioznom događaju ovde.

Predstava Štucanje – UK Vuk Karadžić, ponedeljak 30. maj

Ko je propustio premijeru predstave Štucanje rediteljke Isidore Goncić, ima priliku da nakon vikenda, u ponedeljak 30. maja u UK Vuk Karadžić, pogleda još jedno izvođenje predstave prema tekstu Vladimira Zujeva. U predstavi igraju Željko Maksimović, Aleksandar Jovanović i Luka Lopičić. Više informacija na eventu.

Ostavi
komentar