Naša preporuka

20.11.2014.

"One Direction Happy Hour" u Metropolis Music Cafe-u u subotu One Direction
foto: PR Photo
"One Direction Happy Hour" u Metropolis Music Cafe-u u subotu

Specijalno iznenađenje za 1D fanove!

Novi album „FOUR“ najpoznatijeg boy benda na svetu, One Directiona, je ugledao svetlost dana, ne samo u svetu, nego i kod nas, a u subotu, ukoliko ste fan 1D-a (a znamo da vas ima) dođite u Metropolis Music Cafe (Makedonska 21) gde će biti održan „One Direction Happy Hour“!

Hej!magazin, Radio Laguna i naš MjuzNews portal su odabrali po pet fanova sastava, čiji će najbolji radovi vezani za novi album „FOUR“ biti nagrađeni u subotu, a pored toga vas čeka još jedno iznenađenje! Kao što smo napomenuli, u subotu je i Happy Hour (koji traje od u stvari 2 sata, od 11 do 13h), gde ćete biti u prilici da sva 1D izdanja kupite po sniženim cenama!

Ova muzička senzacija, koju čine  Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Stylesi Louis Tomlinson se na sceni pojavila pre pet godina, od kada nižu uspeh za uspehom! Milioni prodatih albuma, milioni fanova, milioni pratioca na Twitter-u i Facebook-u, rasprodate turneje i drugo samo potvrđuju da je One Direction najuspešniji  boy bend današnjice!

Povodom izlaska novog albuma “FOUR”, Liam je objasnio neke par stvari:“Porasli smo, a i potrudili smos e da ovoga puta budemo mnogo više uključeni u pisanje pesama. Učestvovali smo u pisanju skoro svake pesme na ovom albumu, što je sjajno. Mnogo naših singlova je više bazirano u popu, ali kompletan album je nekako opušteniji”.

“Znamo da na novom albumu imamo stvarno neke kvalitetne pesme i da će naši fanovi moći da se povežu sa njima, pogotovo na polju stihova”,kaže Niall i dodaje:” Najviše razmišljamo upravo o stihovima, to nam je jedna od najbitnijih stvari i provoidmo mnogo vremena u studiju da bi pesme zvučale baš kao što mislimo da treba. Mislim da je ovo baš poseban album, meni je svakako najomiljeniji, do sada. Kada smo pričali o tome kako zamišljamo ovaj album, dogovorili smo se da uspostavimo neku ravnotežu između muzike koja se nama sada privatno slušamo sa  onim što od nas očekuju naši fanovi. Mislim da smo to uspeli sa albumom “Four”. Jedva čekam da ga naši fanovi čuju!”.

Zayn je dodao da im je cilj da njihoa muzika sazreva sa njima, dok Harry dobacuje i šali se da pesme i dalje zvuče kako treba, da su to i dalje oni, samo sada imaju 21, 22 godine.

Vidimo se u Metropolisu!

Ostavi
komentar

Povezano