Naša preporuka

20.08.2014.

One Direction: Bioskopska projekcija koncerta 11. i 12. oktobra One Direction
foto: Cineplexx PR Photo
One Direction: Bioskopska projekcija koncerta 11. i 12. oktobra

Ovo ne smete propustiti!

Najveći bend na svetu i teen - pop superzvezde, One Direction, nam na velika platna donose epski koncert sa njihove svetske turneje „Where we are“.

Pridružite se Najlu, Zejnu, Lijamu, Hariju i Luju na njihovom prvom bioskopskom koncertu, samo u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping center, Delta City i Kragujevac Plaza 11. i 12. oktobra.

Podećamo, One Direction su svetsku slavu stekli nakon učešća u britanskom X Factoru 2010. godine a interesantna je činjenica da su se sva petorica pevača na takmičenje prijavili kao solisti. Na predlog žirija, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles i Louis Tomlinson su formirali grupu, koja je takmičenje završila na trećem mestu. Po okončanju takmičenja, grupa je potpisala ugovor sa Syco Recordsom čiji je vlasnik Simon Cowel, a ostalo je već istorija.

Posetioci bioskopa Cineplexx, tokom vikenda koji se ne prepušta, uživaće uz najveće hitove grupe One Direction i imati priliku da ekskluzivno pogledaju intervju sa članovima benda, snimljen u Milanu na njihovom koncertu na stadionu San Siro, u visokoj rezoluciji i 5:1 zvukom.

Koncertni film „One direction –Where we are“ će biti prikazan u sledećim terminima:

Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Subota, 11. oktobar – 18 i 20h

Nedelja, 12.oktobar – 19h

Cineplexx Delta City

Subota, 11. oktobar – 17 i 19h

Nedelja, 12.oktobar – 19h

Cineplexx Kragujevac Plaza

Subota, 11. oktobar – 17 i 19h

Nedelja, 12.oktobar – 19h

Ostavi
komentar