Naša preporuka

13.11.2013.

Odličan program za vikend u KC Drugstore (15. i 16.11.) DJ Traxx
foto: PR Photo
Odličan program za vikend u KC Drugstore (15. i 16.11.)

DJ Traxx ili Kišobran žurka – ili, najbolje, oboje!

U petak, 15. novembra u KC Drugstore-u ćete imati priliku da čujete i vidite Melvina Oliphant-a III, koji nastupa još pod imenima DJ Traxx, X2 i Saturn V. Melvin je sound artist, zaljubljenik u muziku, čiji je opus veoma širok – od eklektičnih i avangardnih zvukova, preko jakbeat-a do alternativnog Chicago house zvuka, čiji je tvorac. Ovaj DJ i producent kombinuje analogne i digitalne tehnike, ostavljajući šum trake u svojim delima, u doba kada je digitalizovani zvuk postao mainstream!

Njegov nastup nikako ne smete propustiti, jer to je mnogo više od DJ seta – ujedno je i koncert eksperimentalne muzike, rock svirke i techno žurke, jednom rečju nastup koji ćete dugo pamtiti!

Domaću podršku mu daje Schwabe, a karte u pretprodaji možete nabaviti u bivšem „Baru“ (Kosovska 32, svakog dana do 19h), po ceni od 400 dinara, koja će toliko iznositi i na dan samog događaja, sve do ponoći, posle čega će iznositi 500 dinara.

U subotu, 16. novembra, dođite na „Kišobran žurku“, okosnicu organizacije Kišobran, koja postoji već pet godina i bavi promocijom alternativne kulture. Na vama je jedino da skačete, đuskate i dobro se provodite uz setliste na kojima se nalaze i hitovi i klasici, pa ćete tako slušati Phoenix, Arcade Fire, Stray Dogg, Black Keys, Pond, Tame Impala, Duft Punk, Disclosure, Repetitor, Radiohead, M.I.A., Shadow, Florenece and the Machine i mnoge druge!

Žurka počinje u 23 časa, a ulaz je 200 dinara!

Vidimo se!

 

Ostavi
komentar

Povezano