Naša preporuka

13.08.2013.

Odličan program od petka do nedelje na Bitef Summer bini Girls, Boys and Toys
foto: BitefArtCafe PR Photo
Odličan program od petka do nedelje na Bitef Summer bini

Girls, Boys and Toys, Betty Boom i humanitarna žurka

Doživljaj koji prave kad počnu da sviraju, Girls, Boys and Toys opisuju kao #onokad se udruže devojčice i dečaci i još ponesu muzičke igračke. Oni su su cover bend koji se može pohvaliti ne sa jednim nego sa tri moćna, ženska vokala čije vlasnice izgledaju tako dobro da oka sa njih nećete moći da skinete, a pevaju, u najmanju ruku, jednako dobro! Oni sviraju mashup koji definišu kao rock & house extravaganza ali i sve najnovije MTV i VH1 hitove od kojih ćete dobiti momentalnu želju da skočite sa stolice i zađuskate. Girls, Boys & Toys ovog petka (16. avgusta) po prvi put nastupaju na letnjoj bini BitefArtCafea pa bi bilo jako lepo da dođemo u što većem broju i pozdravimo ih gromoglasnim aplauzom, skandiranjem, ovacijama i horskim pevanjem!

Svirka kreće u 23:30 i traje sve do ranih jutarnjih časova.

Dan kasnije, u subotu (17. avgusta) nastupa sastav Betty Boom koji verna publika BitefArtCafea veoma dobro zna. Na njihovom repertoaru je sve od POP-a preko house-a do mamba što će reći očekujte Coldplay i The Cure u latino aranžmanu i mnoge hitove koje svi znamo ali retko ko ima hrabrosti da ih svira.

I, na kraju vikenda, u nedelju, 18. avgusta, divni ljudi iz BitefArtCafea organizuju humanitarnu žurku za pomoć Neveni Janković koja od rođenja boluje od cistične fibroze pluća zbog čega je već mesecima 24 sata dnevno na kiseoniku. Za operaciju u Beču neophodno je 120 hiljada eura a mi ćemo u nedelju, nadamo se, sakupiti makar deo. Svira Makao bend, ulaz košta 300 dinara a u klubu će biti postavljena kutija za sve one koji budu želeli da ubace dodatni prilog. Dođite da u što većem broju pomognemo Neveni.

Vidimo se!

Ostavi
komentar