Naša preporuka

05.05.2016.

Od Tijane T na 20/44 do drag laboratorije u Drugstoru Sonja Sajzor
foto: facebook event photo
Od Tijane T na 20/44 do drag laboratorije u Drugstoru

Naša preporuka za predstojeći vikend u Beogradu

Od danas, svakog četvrtka MjuzNews donosi izbor najzanimljivijih događaja u gradu.
Pred vama je izbor za ovaj vikend, a vi ga iskoristite maksimalno!

 

FIST – 5-8. maj, SKC

Danas počinje jedanaesti Festival internacionalnog studentskog teatra (FIST), tokom kojeg će publika imati priliku da gleda predstave iz Rusije, Poljske, Švajcarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine. Pod sloganom Menjamo se, svečano otvaranje festivala je danas u 18.30 u SKC-u. Pored predstava, publiku očekuje i žurka otvaranja u Tačka baru, kao i žurka zatvaranja na 20/44 u nedelju 8. maja. Više informacija kao i program festivala pogledajte ovde.

RODION w/Banda Panda & Alibey - subota 7. maj, KC Grad

Ove subote u KC Gradu nastupiće DJ iz Rima – Rodion, uz podršku DJ kolektiva Banda Panda i Alibey-ja. U mlađim danima proglašen za pijanistu generacije u katoličkoj školi, a danas - Rodion je novi genij italijasnkog diska po mišljenju uglednog časopisa Mixmag. Žurka počinje od 23h, a više informacija na Facebook eventu.

TIJANA T all night long – subota 7. maj, 20/44

Tijana T i klub 20/44 poseban su spoj! Ove subote, spremite se za njen olnajter! Oni koji su bili – doći će ponovo, oni koji nisu – čuli su da treba. Idealna prilika da se iskusi prolećno jutro na 20/44. Ulaz do ponoći besplatan od ponoći 300 dinara.

WINE IN RAKIJA – subota 7. maj, Klub Kolarac

Bend Wine in Rakija je muzički sastav koji u svojoj muzici kombinuje elemente različitih instrumentalnih žanrova. U subotu će u klubu Kolarca predstaviti svoj prvi album "3 Days journey" sa početkom u 21.30h. Ovaj koncert predstavlja još jedan u nizu Take Over koncertne sezone u okviru projekta Take Over Kolarac, a više informacija o koncertu možete naći ovde.

DEBORAH DE LUCA – subota 7. maj, Magacin Depo

Deborah De Luca jedan od najatraktivnijih bukinga sezone u Magacinu Depo. Nastupiće u subotu uz još četiri dame – Nushu iz Rumunije, Leu Dobričić, kao i b2b nastup koji će imati Natasha & Tijana Kabić. Karte možete kupiti na svim Gigstix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 1000 dinara, odnosno 1500 dinara za VIP ulaznicu. Za facebook event kliknite ovde.

TRONIC LAB - subota 7. maj, Drugstore

Četvrto izdanje Tronic Lab-a očekuje nas u subotu u klubu Drugstore, a ovoga puta vanzemaljsko iskustvo obećavaju vam Sonja Sajzor, Markiza De Sada, Dita Von Bill, Dekadenca, Valerie Candy i Chloe McKnife. Ovaj drag show počinje od 23h, ulaz je 200 dinara do ponoći, odnosno 300 dinara posle ponoći. Više informacija na eventu.

CRVENE CIPELICE – nedelja 8. Maj, Madlenianum

Crvene cipelice je adaptacija Čarobnjaka iz oza, a predstavlja inkluzivni mjuzikl u čijem izvođenju učestvuju deca, njih četrdesetpetoro! Izvođenje je u nedelju od 17h u Madlenianumu. Ova inkluzivna predstava za decu sa razvojnim problemima je u sklopu 10. Evropskih operskih dana. 
Ulaz je besplatan
, a ulaznice možete pokupiti na blagajni Madlenianuma.

Ostavi
komentar

Povezano