Naša preporuka

12.02.2020.

Od danas nova cena karte za 2000late
Od danas nova cena karte za 2000late

U petak još jedan spektakl u Belexpo centru uz zabavnu muziku dvehiljaditih

Za ovaj Dan zaljubljenih sprema se veliki dejt u Belexpo centru! U petak, 14. februara, u novobeogradskoj hali, hiljade ljudi plesaće uz hitove strane i domaće zabavne muzike ranih dvehiljaditih! 
 
Nakon SPEKTAKULARNOG provoda pod maskama za Noć veštica i malo jače pauze, sprema se novi #Lejt! Originalna i najbolja žurka ovog tipa! 
 
Bilo da ste sami ili u paru, biće ovo provod za pamćenje! #dvojesusetakosmuvali Na ulazu će vam biti ponuđene narukvice u različitim bojama kojima ćete staviti do znanja ostalima da li ste raspoloženi za muvanje ili ne! 
 
Svaki Lejt nosio je neka nova iznenađenja, pa će tako biti i ovog puta! Već pet godina prave neprepričljiv provod, dižiu standarde u produkciji i okupljaju hiljade nostalgičnih za bezbrižnijim vremenima! 
 
Biće promotivnih cena pića, a The Glitterology devojke će vam pomoći da dodatno sijate tokom noći! ✨
 
Muziku puštaju, kao i uvek, Eva i Matija!  Svoje želje slobodno šaljite na vreme, linkovima na zvanični event
 
Podsećamo vas da se bez obzira na veliki kapacitet, ulaznice za Lejt unapred RASPRODAJU, pa ne oklevajte i nabavite ih onlajn, na najbližoj biletarnici ili u knjižari! Distributeri su Cooltix Serbia, GIGS TIX i Tickets.rs! Aktuelna cena je 700 dinara
 
Za slike sa prethodnih žurki, nagradne igre i po koji mim, 
FOLLOW: 2000late!
 
 
Ostavi
komentar

Povezano