Naša preporuka

04.04.2018.

Nudge - novi klupski serijal od ovog petka
Nudge - novi klupski serijal od ovog petka

Godinama nakupljani klupski potencijal, kako sa podijuma za igru, tako i pultova za puštanje muzike, manifestovaće se kroz novi serijal Nudge.
Prva žurka je u petak, 6. aprila, a ideja iza ovog serijala je povratak klupskim večerima sa kvalitetnom elektronskom plesnom muzikom, te je DOT logičan odabir za premijeru. Ovaj klub sa zavidnom lokacijom u samom centru i osetno dobrim ozvučenjem kapaciteta 240 osoba, prilika je da podjednako sretnete drage ljude koliko i upoznate interesantne nove.
 
Nudge su Alek Bošković i Vojkan Bećir, dugogodišnji činioci klupske i muzičke scene. Obojica paralelno na različitim projektima rade PR u muzičkoj industriji, bave se novinarstvom i uredništvom programa klubova i festivala.
 
Kao selektori muzike bili su u gotovo svim beogradskim lokalima, a tokom aprila svoje DJ setove predstaviće i u Novom Sadu i Zagrebu.
 
Nudge je rezultat njihove naslušanosti popa, aspiracije ka tehnu, prijemčivosti hausa i nepredvidivosti džeza. Nudge je, pre svega, proizvod prijateljstva i poziv na novo.
Ostavi
komentar

Povezano