Naša preporuka

22.03.2013.

Novosti u KST-u i sjajna žurka večeras (22.3.) KST atmosfera
foto: Predrag Todorović
Novosti u KST-u i sjajna žurka večeras (22.3.)

Eto zašto je KST kultno mesto

 

KST ne prestaje da nas iznenađuje!

Na KST repertoaru se može naći sve, od rock & roll-a, preko domaće muzike, tematskih večeri posvećenim najznačajnijim domaćim i stranim bendovima, ghotic i elektro žurki pa sve do osamdesetih i dance večeri. Oni prate trendove, čuvaju ono najbolje iz muzičke literature i prenose novim generacijama, osluškuju publiku, pružaju šansu mladim talentima i uz sve to – sjajno se zabavljaju a i mi sa njima!  

Sinoć, (21. marta) posetiocima je prestavljeno novo veče pod nazivom LEAN BACK  koje je posvećeno pre svega ljubiteljima hip – hop iR’n’B muzike. Žanrovi iz ovog foldera sve više, u svetu ali i kod nas, dobijaju na popularnosti, i logično je bilo da dobiju svoje KST veče. Na ovoj žurci sinoć a i ubuduće za sve hip – hopere u duši muziku će vrteti DJ DB Li, DJ Dooshan i DJ Slipi.

O sledećoj Lean Back žurci ćemo vas, naravno, blagovremeno obavestiti, a večeras, (petak 22. mart) veče je rezervisano za već čuvenu žurku Can’t Stop The Rock na kojoj će vas muzikom oduševiti DJ Mouse J. Dupli program je EBM i tu će vrteti DJ Dark Energy.

Vidimo se – naravno!

Ostavi
komentar

Povezano