Naša preporuka

17.04.2015.

Novi material Petra Dundova na srpskoj tehno etiketi Lucky Light LTD Petar Dundov
foto: PR Photo
Novi material Petra Dundova na srpskoj tehno etiketi Lucky Light LTD

Delimo 3 X 2 karte!

Luck Light LTD, prestižna srpska tehno etiketa objavljuje novi material zagrebačkog producenta Petra Dundova. Dundov se pridružuje listi velikana elektronske muzike poput Davea Clarkea, Christiana Varele i Aexandra Kowalskog. Činjenica da imena ovog kalibra izdaju za srpsku etiketu je od velike važnosti za sve predstojeće producente, aktuelne bukere, klubove i samu publiku.

„Lucky Light LTD“ polako, ali sigurno okuplja zaista izuzetno kvalitetnu ekipu.  A to što su se ovako veliki artisti našli na jednom srpskom labelu je odlično i za jačanje vaše tehno scene. Izuzetno mi je drago što će moje ime stajati uz sve ove veličine" – kaže Petar Dundov.

Petar Dundov je, na iznenađenje zainteresovanih, odlučio da posle dužeg vremena, na predstojećoj promo žurci 24. aprila u klubu Andergraund, nastupi pod pseudonimom Brothers Yard, prvi put u tom izdanju pred beogradskom publikom.

"Sve to budi emocije. I “Andergraund” i Brothers Yard me vraćaju nazad u prošlost. U svakom slučaju, obećavam jednu ludu žurku, koja će biti za iskrenu tehno ekipu. Vidimo sa uskoro" – poručuje Dundov.

Podršku na žurci 24. aprila pružaju Klaus i Speedy.

Karte možete nabaviti po ceni od 600 rsd, a sve one koji kupe ulaznicu čeka poklon u vidu promo majice Lucky Light LTD etikete. Takođe, najverniju publiku očekuje i određen broj ploča sa novim izdanjem.

Poklanjamo vam 3 X 2 karte za ovaj događaj!

Pošaljite e-mail na pokloni@mjuznews.com. Mail naslovite sa Petar Dundov, a u mailu navedite svoje ime, prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati.

Ime dobitnika će biti objavljena u ovom istom tekstu, a imena dobitnika će biti na spisku na samom ulazu (nije potrebno da negde preuzimate karte).

Srećno!

 

Ostavi
komentar

Povezano