Naša preporuka

19.06.2013.

Novi letnji hit The Beatshakersa The Beatshakers
foto: PR Photo
Novi letnji hit The Beatshakersa

Sa Majom Marković i Albertom iz Sosabija

Poznati domaći DJ dvojac The Beatshakers već duže vreme najavljuje novi singl i saradnju sa jednom sjajnom pevačicom koju dugo nismo imali prilike da vidimo. Pogađali smo i nagađali o kome bi moglo da se radi ali bez uspeha. Konačno, pre par dana, momci su izbacili ovaj, dugo očekivani, singl koji nosi naziv upravo po „misterioznoj“ pevačici: “Maja”. Radi se o Maji Marković koju dobro znamo iz benda Luna a koju zaista nekoliko godina nismo imali prilike da čujemo. Pored Maje, koja peva i izgleda bolje nego ikad, na pesmi je sarađivao i Alberto, frontmen grupe Sosabi.

Video za pesmu “Maja” snimljen je u letnjem maniru sa šaljivom pričom i profesionalnim plesačima koji imaju nekoliko zaista atraktivnih tačaka. Pojavljuju se članice plesne grupe “Fluid”, koje su radile koreografije za popularni šou “Prvi glas Srbije”, kao i prvaci države u brejk densu “Yugosalvien Bboys”, inače polufinalisti emisije “Ja Imam Talenat”.

Pamtljiva tema na harmonici postala je već zaštitni znak Beatshakersa i zajedno sa odlično isproduciranim ritmom obećava da će i "Maja" postati hit u zemlji i inostranstvu, baš kao i već čuveni singl "Ma Cherie" koji ukupno ima preko 100 miliona pregleda na Youtube-u!

Intervju sa Beatshakersima možete pročitati klikom OVDE

Ostavi
komentar