Naša preporuka

03.11.2014.

Novi BitefArtCafe počeo sa radom Novi BitefArtCafe
foto: Aleksandar Zec
Novi BitefArtCafe počeo sa radom

Na otvaranju nastupio čuveni funk sastav Incognito

Klub Bitefartcafe je u petak 31. oktobra, po prvi put otvorio vrata za posetioce u prostoru na novoj adresi u ulici Mitropolita Petra 8.

Zvanice prve večeri, bili su prijatelji kluba, koji su uživali u komfornostima novog prostora, dobrom društvu i zaštitnom znaku Bitefartcafea, živoj muzici.

Gostima je bio najavljen nastup britanskog soul pevača Omara, koji je oko 22:30 izašao na binu sa svojim bendom i oduševio sve prisutne harizmatičnim i virtuoznim nastupom. U toku svirke, na iznendađenje svih prisutnih, otvoren je pregradni zid kojim je bila sakrivena druga polovina kluba i velika bina.

Gosti su sa oduševljenjem krenuli da aplaudiraju kada je, kao još jedno iznenađenje, na velikoj bini zasvirao legendarni Incognito koji je istog trenuka raspalio atmosferu svojim hitovima.

Nastupima Omara i Incognita, Bitefartcafe je najavio novu koncertnu sezonu u mnogo većem prostoru.

Drugi dan vikenda i otvaranja označio je i zvaničan početak 14. sezone ovog kultnog beogradskog kluba. Gosti su u subotu imali priliku da se provedu uz energični bend Girls, Boys and Toys i prvi put iskuse provod u prelepom novom prostoru. Takođe, uverili su se da promenom lokacije prostor klub nije promenio svoju koncepciju, te će vikendom posetioci i dalje moći da uživaju u najboljim klupskim svirkama u gradu, a četvrtkom u koncertima domaćih i inostranih zvezda. Novina u Bitefartcafeu jeste to da će lokal vrlo brzo biti otvoren i za dnevne posete, te će od 9-1h svakog dana raditi i kao kafe. 

Vikend koji je pred nama, obeležiće dobar provod uz Makao bend u petak i Girls, Boys and Toys u subotu.

Ostavi
komentar