Naša preporuka

23.12.2017.

Nova godinu u Dragstoru donosi 12 nastupa u 3 sobe
Nova godinu u Dragstoru donosi 12 nastupa u 3 sobe

Planiran je i after

Klub Drugstore programski bogatu godinu završava ambicioznim programom koji podrazumeva goste iz Francuske, Danske, Amerike i Palestine. Planirano je dvanaest nastupa u tri sobe, kao i zvanični novogodišnji afterparti u tajnim odajama. 
 
BIG ROOM od 22:30
Zadig (CONSTRUCT RE-FORM, France)
Anastasia Kristensen (Nous Disques, Mord Records, Denmark)
Takt (Jazar Krew, Palestine)
Filip Xavi
RAR / Music Reactions
 
BLACK ROOM od 22:30
Carlos Souffront (Interdimensional Transmissions, USA)
Mangulica FM LIVE
33.10.3402
bartleby
 
CHAMBERS od 02
Art Bites presents Bikini - Art Residency (Italy)
Vesy
WC7
Bagheera
 
KARTE Eventim Serbia | 
 
Novogodišnji parti u Dragstoru dovodi troje hedlajnera, iz Pariza, Kopenhagena i San Franciska, gosta iz Palestine i oslikavanje murala u odajama. Za publiku će biti otvorene Velika i Crna soba, kao i čejmberi. U čejmberima od 4 ujutru kreće novogodišnji aferparti koji će trajati koliko i raspoloženje publike.
 
 
Zadig iz Pariza je veteran francuske tehno scene i osnivač lejbla Construct Re-Form za koji izdaju imena kao što su Voiski, Antigone i Birth of Frequency. Producira potentan tehno punog zvuka, a u DJ setovima potencira oldskul tehno. Slušamo ga u Velikoj sobi.
 
Druga gošća Velike sobe je zvezda u usponu koju mnogi smatraju najkvalitetnijim didžejem koji se probio u 2017. godini, Anastasija Kristensen iz Kopenhagena. Anastasija izdaje za Nous Disques i Mord i ove godine je završila na mnogim top listama za naj miks ili naj novog artista 2017. godine. Za sebe kaže da potiče sa podijuma za igru što se odražava i na njenu selekciju.
 
Treći gost u Velikoj sobi, Takt, dolazi iz Haife i član je palestinskog DJ kolektiva Jazar Crew. Njima će se na bini pridružiti Dragstorov resident DJ Filip Xavi i RAR iz kolektiva Music Reactions.  
 
Hedlajner Crne sobe je Karlos Sufront iz San Franciska koji već više decenija svojim sirovim i beskompromisnim setom privlači pažnju pasioniranih slušalaca muzike. Karlosu će podršku pružiti 33.10.3402, Mangulica FM koji će nastupiti uživo i programski urednik Dis-patch festivala, bartleby.
 
Bikini Art rezidentura sa jezera Komo u Italiji predstaviće umetnicu Marin Žilije koja će oslikati mural u čejmberima Dragstora. Bikini resident DJ Vesy će događaj u čejmberima ispratiti DJ setom od 2 ujutru. Na istom mestu od 4 ujutru kreće i zvaničan Dragstorov novogodišnji afterparti na kom će muziku puštati Bagira i WC7.
 
Karte za Novu godinu možete da kupite na svim prodjanim mestima Eventima kao i onlajn putem ovog linka. Ulaznice su trenutno 2000 RSD dok će na dan partija na vratima kluba biti nešto skuplje.
 
Ostavi
komentar

Povezano