Naša preporuka

09.12.2015.

Nova godina u Kluzu uz Irie FM i Zemlju Gruva Flajer
foto: PR photo
Nova godina u Kluzu uz Irie FM i Zemlju Gruva

Vračar Rocks, Music Connection i Showtime udružuju snage

Atraktivan prostor nekadašnje Robne kuće u Masarikovoj 4 će i ovog 31. decembra ugostiti jedan od najboljih dočeka Nove godine. Vračar Rocks, Music Connection i Showtime udružuju snage da bi na više bina popeli nikad aktuelnije IrieFM koji danima žare i pale svojim hitom "Kliziš", miljenike beogradske publike Zemlju Gruva i nedavno oformljeni DJ duo koji čine Žika Todorović i Uroš Đurić.

Žurka se najavljuje kao exKLUZivna (beo)GRADSKA žurka! što je potpuno logično s obzirom na to da lajnapu nije kraj te ćete biti u prilici da slušate i Hornsmana Coyotea, Indie-go!, Bege Fank, Nebojšu Intrudera i Uroša Milovanovića koji će se pridružiti đavolu i anđelu svojim DJ setovima. Acoustic strings, riznica najvećih rokenrol hitova, će takođe održati koncert i nastupati uz irieFM i Zemlju Gruva.

Pored lajv svirki i DJ bine, posetioce očekuje i "kućna žurka" koja će negovati staru dobru beogradsku tradiciju.

Karte od četvrtka 10. decembra možete da kupite po ceni od 1000 rsd na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets, kao i u WinWin radnjama.

Organizatori su spremili i Drum'n'Bass MADNESS reprizu 1. januara na kojoj vas čekaju najveca imena domace D'n'B scene DJ Rahmanee, čuveni Codex dvojac Toxic i Phase, kao i Bitz, Cooby Selecta, Dzonidza, Don Dada i MC Bojah.

Ostavi
komentar

Povezano