Naša preporuka

19.05.2016.

Nova dorćolska art komuna, Gruvljak i poneki disko Mile voli disko
foto: facebook event photo
Nova dorćolska art komuna, Gruvljak i poneki disko

Još jedan vikend - još jednom izdvajamo najbolje u Beogradu za vas!

Pillow Talk – Hotel Radisson Blu, četvrtak 19. maj

Otvaranje performans prostora The Room obeležiće performans Marte Jovanović pod nazivom Pillow Talk. U hotelu Radisson Blu posetioci će svakog dana od danas do 31. maja u periodu od 18 do 21h poseti ovaj prostor i učestvuje u performansu koji je ova umetnica prvi put izvela prošle godine u galeriji Bosi Contemporary u Njujorku. Više informacija ovde.

Izložba Liceulice 5x6 – Ulična galerija, petak 20. maj

Povodom izlaska tridesetog broja časopisa Liceulice, u saradnji sa Uličnom galerijom (Čavketov pasaž) organizuje se izložba pod nazivomLiceulice 5x6 - Trideseti broj i pet godina magazina koji pomera i briše margine sa početkom u 20h. Izložba je otvorena do 2. juna, a više informacija na eventu.

Loud & Queer Birthday party – Pleasure Club, petak 20. maj

U petak 20. maja u klubu Pleasure, obeležiće se 12 godina od prve Loud & Queer žurke, koja je tada održava u Can Canu. Stoga u petak, velika rođendanska žurka na kojoj puštaju DJ-evi Vanja Bursać, Boban i Lexy. Proslava je otvorena za sve, a ulaz je besplatan tokom cele noći.

Gruvljak – Mikser House, subota 21. Maj

Bazar polovne odeće, obuće i aksesoara – Gruvljak, organizovan ujedinjenim snagama sajtova Gruvljak i Keva.rs organizuje se šesti put po redu, a prvi put u prostoru Mikser House. Ukoliko volite unikatne komade po pristupačnim cenama, Gruvljak vas čeka u Mikser House-u u subotu od 10 do 17h, a više informacija ovde.

Noć muzeja + Dorćol Platz – subota 21. maj

Trinaesta po redu Noć muzeja stiže nam ove subote u skladu sa datumom koji je odredila Evropska Noć muzeja u Parizu. Posetioce očekuje oko 250 dešavanja širom Srbije, a karte možete kupiti po ceni od 400 dinara, odnosno 450 dinara na dan (noć) manifestacije. Ukoliko se u toku obilazaka zaželite i dobre žurke, onda je pre-opening party novog prostora u gradu, „dorćolske art komune“ – Dorćol Platz (Dobračina 59b) mesto za vas. Više informacija na eventu.

 Ivan Smagghe & Schwabe – Klub 20/44, subota 21. Maj

Ovog vikenda na 20/44 stiže nam predstavnik londonske scene Ivan Smagghe koji se pored projekata poput It's A Fine Line sa Tim Parisom bavi A&R-om za Kill The DJ kao i ima svoj label Les Disques de la Mort. Lokalnu podršku pruža Schwabe, ovaj Disco not Disco ft. 20/44 specijal free je do ponoći, nakon čega je ulaz 500 dinara. Više informacija o svemu ovde.

Mile voli disko – 21. Maj

Za svakog Mileta koji voli disko, nu disko, disko funk i sve sub-žanrove majke groznice subotnje večeri – disko muzike, u subotu 21. Maja u KC Gradu standardno izdanje brenda, žurke, događaja, plejliste Mile Voli Disko koji je počeo sada već davne 2011. Posetioce od 19h očekuje matine u bašti, kao uvod u glavni deo žurke koji počinje od 23h. Dakle od 19h do 23h free upad, nakon čega je ulaznica 200 dinara, a više informacija na eventu.

Ostavi
komentar